Οι Παιδικές Ταινίες του 2019




Οι Παιδικές Ταινίες του 2019

Οι μεγαλύτερες παραγωγές για παιδιά και όλη την οικογένεια που κυκλοφόρησαν στις αίθουσες, στο Netflix και το Disney+ μέσα στο 2019.

Family Films 2019



Βαθμολογία: ★★★★★★★★★☆
"Αλαντίν
★★★★★★★★
Ο Αλαντίν, ένα καλόκαρδο φτωχό αγόρι που ζει στους δρόμους του Αραβικού βασιλείου της Άγκραμπα μαζί την πιστή του μαϊμού, τον Αμπού, σώζει και ερωτεύεται την Πριγκίπισσα Τζάσμιν, η οποία το έχει σκάσει από το παλάτι για να εξερευνήσει το βασίλειο της. Παράλληλα, ο αμείλικτος Βεζίρης του Σουλτάνου, ο Τζαφάρ, σχεδιάζει να εκθρονίσει τον πατέρα της Τζάσμιν και αναζητά ένα μαγικό λυχνάρι που βρίσκεται στο απροσπέλαστο Σπήλαιο των Θαυμάτων. Εκεί, μόνο ένας άνθρωπος με αδαμάντινο χαρακτήρα μπορεί να... (Περισσότερα)


Frozen 2 (2019)Frozen 2 (2019) 
"Ψυχρά κι Ανάποδα 2" 
★★★★★★★★★☆
Τρία χρόνια μετά τη στέψη της, η Έλσα ακούει μια επίμονη μαγική φωνή να την καλεί στο άγνωστο, και ενώ επιθυμεί να την ακολουθήσει, διστάζει μη θέλοντας να διακινδυνεύσει τη σταθερότητα της ζωή της. Όταν όμως άθελά της αφυπνίζει τα στοιχεία της φύσης, τα οποία φαίνεται να απειλούν το Arendelle, η Έλσα, μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, πρέπει να ακολουθήσουν το μυστηριώδες κάλεσμα προς τον Βορρά για να τα κατευνάσουν. Εκεί συναντούν ένα μαγικό μέρος που κρατά μυστικά για την... (Περισσότερα)


Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων (2019)Klaus (2019)
"Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων"
★★★★★★★★★☆
O κακομαθημένος Τζέσπερ τοποθετείται ως ταχυδρόμος στο Σμίρενσμπεργκ, ένα παγωμένο νησί πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, όπου θα πρέπει να παραδώσει 6.000 γράμματα μέσα σε ένα χρόνο αλλιώς ο πλούσιος πατέρας του θα τον αποκληρώσει. Όμως οι κάτοικοι του νησιού που χωρίζονται από μια αρχαία διαμάχη, δεν ανταλλάσσουν ποτέ επιστολές. Όταν ο Τζέσπερ παραδίδει τυχαία τη ζωγραφιά ενός παιδιού στον μοναχικό ξυλουργό Κλάους, ο μυστηριώδης άνδρας στρατολογεί τον Τζέσπερ για να παραδώσει στο παιδί ένα από... (Περισσότερα)


"Η Ταινία LEGO 2" 
★★★★★★★★★☆
Πέντε χρόνια μετά την πρώτη εισβολή των LEGO Duplo, η πολύχρωμη, λαμπερή πόλη του Μπρίκσμπεργκ έχει πλέον μετατραπεί σε μία μετα-αποκαλυπτική ερημιά γνωστή ως Αποκάλιπσμπεργκ, η οποία έχει σκληρύνει όλους του κατοίκους της εκτός από τον πάντα πρόσχαρο Έμμετ. Όταν ο διαγαλαξιακός εισβολέας Sweet Mayhem απαγάγει τους φίλους και το κορίτσι του, τη Λούσι, ο Έμμετ αποφασισμένος να τους σώσει τους ακολουθεί με το διαστημόπλοιο του μέχρι το μακρινό σύστημα Systar, ενώ στη διαδρομή... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆

Σον το Πρόβατο: Η Ταινία - Φαρμαγεδών (2019)A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (2019)
"Σον το Πρόβατο: Η Ταινία - Φαρμαγεδών"
★★★★★★★★☆☆
Όταν η αξιολάτρευτη εξωγήινος LU-LA προσγειώνεται κοντά στη φάρμα Μόσι Μπότομ, οι απίθανες δυνάμεις της και η γλυκιά, σκανδαλιάρικη προσωπικότητά της κατακτούν τις καρδιές του Σον και του κοπαδιού του. Ο πανέξυπνος και επίσης καλόκαρδος και ζωηρός Σον αναλαμβάνει να βοηθήσει τη νέα του φίλη να εντοπίσει το διαστημόπλοιο της και να επιστρέψει στον πλανήτη της, αλλά και να την προστατεύσει από έναν απειλητικό οργανισμό που κυνηγά εξωγήινους. Ταυτόχρονα, ο Αγρότης αποφασίζει να... (Περισσότερα)


Abominable (2019)Abominable (2019)
"Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων" 
★★★★★★★★☆☆
Σε μια Κινεζική μητρόπολη, η έφηβη Γι έχει απομονωθεί μετά από τον θάνατο του πατέρα της. Όταν βρίσκει στην ταράτσα της ένα φοβισμένο Γέτι, το κορίτσι ξεκινάει ένα μακρινό ταξίδι για να το βοηθήσει να επιστρέψει στο σπίτι του, στα Ιμαλάια. Στο πλευρό της Γι και του μαγικού πλάσματος που ονομάζει Έβερεστ, βρίσκονται δύο γείτονές της, ο εθισμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Τζιν και ο μικρότερος ξάδελφος του, ο ενθουσιώδης Πενγκ. Κατά μήκος της διαδρομής, η ομάδα καταδιώκεται από έναν πλούσιο ηλικιωμένο και... (Περισσότερα)


"Ντάμπο
★★★★★★★★☆☆
Επιστρέφοντας από τον πόλεμο, ο Χολτ επιθυμεί να συνεχίσει τη δουλειά του ως ιππέας στο τσίρκο του Μαξ Μεντίτσι, όμως έχοντας χάσει το χέρι του, τη σύζυγο και παρτενέρ του, και τα άλογα του, καταλήγει να αναλάβει τη φροντίδα των ελεφάντων. Ο Χολτ και τα παιδιά του δένονται με τον νεογέννητο Ντάμπο, ένα ελεφαντάκι που αρχικά γελοιοποιείται για τα μεγάλα αυτιά του, όμως σύντομα γίνεται το αστέρι του τσίρκου καθώς μπορεί να πετά. Το χάρισμα του Ντάμπο προσελκύει τον επιχειρηματία Βάντεβιρ, που... (Περισσότερα)


Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3 (2019)How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)
"Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3"
★★★★★★★★☆☆
Ενώ πλέον οι Βίκινγκ του Μπερκ δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς τους αγαπημένους δράκους τους, συνειδητοποιούν πως έχουν μετατραπεί σε εύκολο στόχο για κακοποιούς που θέλουν να αιχμαλωτίσουν τους ιπτάμενους φίλους τους. Ο Hiccup, ως επικεφαλής της φυλής, αποφασίζει πως για να επιβιώσουν την απειλή θα πρέπει να αφήσουν πίσω το χωριό των προγόνων τους και να αναζητήσουν τον μυθικό Κρυφό Κόσμο, από όπου λέγεται πως προέρχονται οι δράκοι. Παράλληλα, ο Toothless συναντά για... (Περισσότερα)


"Jumanji: Το Παιχνίδι Παίζεται Αλλιώς" 
★★★★★★★★☆☆
Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους περιπέτεια στον κόσμο του Jumanji, ένας από τους τέσσερις φίλους αποφασίζει να ξαναμπεί μόνος του στο παιχνίδι. Όταν το ανακαλύπτουν οι υπόλοιποι αποφασίζουν να τον ακολουθήσουν, σίγουροι πως μπορούν να τον βοηθήσουν να το τερματίσει, τόσο λόγω της εμπειρίας τους όσο και της δεμένης ομάδας τους. Όμως το παιχνίδι όχι μόνο δυσλειτουργεί, προκαλώντας μεγάλες ανατροπές στην ομάδα, αλλά επίσης τους μεταφέρει στην επόμενη πίστα με ανεξερεύνητες τοποθεσίες, νέα δυνατά... (Περισσότερα)


Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ (2019)Missing Link (2019)
"Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ
★★★★★★★★☆☆
Ο Σερ Λάιονελ Φροστ, ένας χαρισματικός ερευνητής μυθικών πλασμάτων, προσπαθεί να γίνει μέλος της ελιτίστικης Λέσχης Εξερευνητών του Λονδίνου. Όταν λαμβάνει μια επιστολή με την τοποθεσία ενός Μεγαλοπόδαρου, ο Φροστ ανακαλύπτει το πλάσμα και το ονομάζει κ. Λινκ. Ο νοήμων και ευγενικός κ. Λινκ του αποκαλύπτει πως ο ίδιος έστειλε το γράμμα καθώς χρειάζεται τη βοήθειά του για να βρει τους συγγενείς του, τα Γέτι των Ιμαλαΐων. Ο Φροστ συμφωνεί να τον βοηθήσει και στην ομάδα προστίθεται η δυναμική... (Περισσότερα)


"Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" 
★★★★★★★★☆☆ 
Στην Αφρικανική σαβάνα ο Σίμπα, ο νεαρός γιος του βασιλιά των λιονταριών Μουφάσα και της βασίλισσας Σαράμπι, αγκαλιάζει το βασιλικό του πεπρωμένο με παιδική αφέλεια και εξερευνά τα εδάφη του με τη φίλη του, τη Νάλα. Παράλληλα όμως, ο αδελφός του Μουφάσα, ο Σκαρ, δολοπλοκεί για να ανέβει ο ίδιος στον θρόνο, και το σχέδιό του οδηγεί σε τραγωδία και την αυτοεξορία του Σίμπα. Με τη βοήθεια δύο νέων φίλων, ο Σίμπα μεγαλώνει στη ζούγκλα, μέχρι που η καταστροφική διακυβέρνηση του Σκαρ ωθεί... (Περισσότερα)


"Τόγκο" 
★★★★★★★★☆☆ 
Το 1925, η παραθαλάσσια πόλη Νομ της Δυτικής Αλάσκας προσβάλλεται από μια θανατηφόρα επιδημία διφθερίτιδας, η οποία πλήττει κυρίως τα παιδιά. Η θεραπεία με τη μορφή μιας αντι-τοξίνης βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά και η αερομεταφορά της είναι αδύνατη λόγω μιας σφοδρής χιονοθύελλας που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή. Τότε, ο εκπαιδευτής σκύλων Λέναρντ Σεπάλα, με το έλκηθρο του που το έλκουν χάσκι και οδηγό τους τον αγαπημένο του σκύλο, τον 12χρονο Τόγκο, ξεκινά ένα επικίνδυνο... (Περισσότερα)


Toy Story 4 (2019)Toy Story 4 (2019)
"Η Ιστορία των Παιχνιδιών 4
★★★★★★★★
Αφότου o Άντι χάρισε τα παιχνίδια του στη νεαρή Μπόνι, ο Γούντι συνειδητοποιεί ότι δεν καταλαμβάνει την ίδια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της όπως στου Άντι. Όμως, προσηλωμένος στην ιδέα πως ένα παιχνίδι πρέπει να είναι αφοσιωμένο στο παιδί του, αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Φόρκι, το νέο αγαπημένο παιχνίδι της Μπόνι που δημιούργησε μόνη της, να αποδεχτεί το ρόλο του ως παιχνίδι. Όταν ο Γούντι και ο Φόρκι απομακρύνονται από την Μπόνι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, συναντούν την αδίστακτη κούκλα Γκάμπι... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆

Η Ντόρα και η Χαμένη Πόλη του Χρυσού (2019)Dora and the Lost City of Gold (2019)
"Η Ντόρα και η Χαμένη Πόλη του Χρυσού
★★★★★★★☆☆☆
Η Ντόρα μεγαλώνει στη ζούγκλα του Περού μαζί με τους εξερευνητές γονείς της, τον ξάδελφό της Ντιέγκο και τη μαϊμού της, τον Μπουτς. Όταν τα παιδιά είναι έξι χρονών, ο Ντιέγκο μετακομίζει με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες, ενώ η οικογένεια της Ντόρα παραμένει ψάχνοντας τη χαμένη πόλη των Ίνκας, τη θρυλική Παραπάτα. Δέκα χρόνια αργότερα, οι γονείς της στέλνουν την Ντόρα να ζήσει και αυτή στο Λος Άντζελες, ενώ εκείνοι ταξιδεύουν προς τη χαμένη πόλη. Σύντομα όμως, η Ντόρα επιστρέφει στη ζούγκλα, όταν... (Περισσότερα)


"Η Λαίδη και ο Αλήτης" 
★★★★★★★☆ 
Ένα χριστουγεννιάτικο πρωινό στις αρχές του 20ου αιώνα, ο Τζιμ Ντίαρ εκπλήσσει τη σύζυγό του, Ντάρλιν, με ένα κουταβάκι, τη Λαίδη. Μεγαλώνοντας, η Λαίδη απολαμβάνει την απεριόριστη αγάπη των ανθρώπων της, όμως με την άφιξη του μωρού της Ντάρλιν και του Τζιμ Ντίαρ νιώθει παραμελημένη. Όταν η θεία της Ντάρλιν, η Σάρα, της βάζει φίμωτρο, η Λαίδη ξεφεύγει και καταλήγει μόνη της στον δρόμο. Εκεί συναντά έναν αδέσποτο σκύλο, ο οποίος προσφέρεται να τη βοηθήσει. Καθ’οδόν για το σπίτι της τα δύο σκυλάκια... (Περισσότερα)


Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους (2019)Maleficent: Mistress of Evil (2019)
"Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους" 
★★★★★★★☆☆☆ 
Πέντε χρόνια μετά το σπάσιμο της κατάρας χάρη στο μητρικό φιλί της, η Μαλέφισεντ συνεχίζει να προστατεύει το Μουρς και να μεγαλώνει την Ορόρα ως κόρη της. Το κορίτσι, Βασίλισσα πια του μαγικού δάσους, δέχεται την πρόταση γάμου του Πρίγκιπα Φίλιπ, ενθουσιάζοντας τους κατοίκους του Μουρς και τον φιλειρηνικό πατέρα του αγοριού, καθώς αυτός ο γάμος θα ενώσει τα δύο εχθρικά βασίλεια. Ωστόσο, η Μαλέφισεντ, επιφυλακτική προς το ανθρώπινο είδος, συμβουλεύει την Ορόρα ενάντια στον γάμο, ενώ η μητέρα του Φίλιπ, η... (Περισσότερα)


"Νοέλ" 
★★★★★★★☆ 
Η Νοέλ, η πρόσχαρη κόρη του Άι Βασίλη, θα ήθελε να έχει μια σημαντική δουλειά για τα Χριστούγεννα όπως ο αδελφός της ο Νικ, ο οποίος προετοιμάζεται για να διαδεχθεί τον πατέρα τους που πέθανε πριν από πέντε μήνες. Όμως ο Νικ δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δουλειάς και η Νοέλ, βλέποντάς τον να καταρρέει από την πίεση, του προτείνει να φύγει ένα Σαββατοκύριακο μακριά για να χαλαρώσει. Ο Νικ ακολουθεί τη συμβουλή της και φεύγει, όμως δεν επιστρέφει ποτέ. Τότε η Νοέλ, έχοντας καταλήξει πως... (Περισσότερα)


Pokémon Detective Pikachu (2019)Pokémon Detective Pikachu (2019)
"Πόκεμον: Ντετέκτιβ Πίκατσου 
★★★★★★★☆☆☆
Στο σύμπαν των Pokémon, ο νεαρός Τιμ Γκούντμαν ταξιδεύει από τη μικρή του πόλη στη μητροπολιτική Ryme City για να συλλέξει τα περιουσιακά στοιχεία του αποξενωμένου πατέρα του, Χάρι, ενός διακεκριμένου αστυνομικού ντετέκτιβ που θεωρείται νεκρός. Ο Τιμ συναντά το Pokémon του πατέρα του, τον ευφυή Πίκατσου, ο οποίος  πάσχει από αμνησία και όταν οι δυο τους ανακαλύπτουν πως έχουν τη μοναδική ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους συνεργάζονται με μια επίδοξη δημοσιογράφο, τη Λούσι Στίβενς, για... (Περισσότερα)

   
Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες (2019)Spies in Disguise (2019)
"Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες"
★★★★★★★☆☆☆
Όταν ένας βιονικός τρομοκράτης παγιδεύει τον υπερκατάσκοπο Λανς Στέρλινγκ ώστε να θεωρηθεί κακοποιός, ο μυστικός πράκτορας αναζητά έναν τρόπο να εξαφανιστεί προσωρινά και καταφεύγει στον νεαρό επιστήμονα Γουόλτερ Μπέκετ. Όμως, η εφεύρεση του Γουόλτερ δεν λειτουργεί όπως είχε φανταστεί ο Λανς, με αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί σε περιστέρι. Ο περιπετειώδης πράκτορας και ο ειρηνικός επιστήμονας πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν τα σχέδια του τρομοκράτη και να δημιουργήσουν το... (Περισσότερα)


Το Παιδί που θα Γινόταν Βασιλιάς (2019)The Kid Who Would Be King (2019) 
"Το Παιδί που θα Γινόταν Βασιλιάς
★★★★★★★☆☆☆
Στη σύγχρονη Αγγλία, ο 12χρονος Άλεξ σώζει τον καλύτερο του φίλο από εκφοβιστές του σχολείου τους, αλλά ο ίδιος κυνηγημένος καταλήγει σε ένα εργοτάξιο όπου βρίσκει ένα σπαθί και το βγάζει από την πέτρα όπου είναι καρφωμένο. Η εμφάνιση του σπαθιού, που αποδεικνύεται πως είναι το θρυλικό Εξκάλιμπερ, φέρνει τον Μέρλιν στην προαστιακή πόλη του παιδιού. Ο μάγος εξηγεί στον Άλεξ πως το σπαθί τον επέλεξε ως τον νέο αληθινό βασιλιά και ότι το αγόρι έχει τέσσερις μέρες για να συγκεντρώσει μια ομάδα μαχητών... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

"Playmobil: Η Ταινία" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Η 18χρονη Μάρλα αγαπά να παίζει με τον 6χρονο αδελφό της τον Τσάρλι και ονειρεύεται να ταξιδέψει στον κόσμο. Όμως, λίγο πριν αποφοιτήσει από το Λύκειο, οι γονείς τους σκοτώνονται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και αφήνει πίσω τα όνειρά της για να μεγαλώσει τον αδελφό της. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Τσάρλι φεύγει κρυφά από το σπίτι και καταλήγει σε μια έκθεση παιχνιδιών. Όταν τον ανακαλύπτει η Μάρλα, οι δυο τους μαλώνουν και μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των Playmobil. Εκεί, ο Τσάρλι πέφτει θύμα απαγωγής και η... (Περισσότερα)


The Secret Life of Pets 2 (2019)The Secret Life of Pets 2 (2019)
"Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Μαξ, το πιστό Τζακ Ράσελ της Κέιτι, βιώνει νέες αλλαγές στη ζωή του καθώς η Κέιτι παντρεύεται και γίνεται μητέρα του γλυκού Λίαμ, τον οποίο ο Μαξ αγαπά και υπερπροστατεύει. Στην επίσκεψή τους σε μια φάρμα, ο Μαξ αντιμετωπίζει τα πάντα ως κίνδυνο, όμως με τη βοήθεια του σοβαρού τσοπανόσκυλου του αγροκτήματος μαθαίνει να αντιμετωπίζει τη ζωή με θάρρος. Παράλληλα, οι φίλοι του στο Μανχάταν έχουν δικές τους περιπέτειες. Η Γκίτζετ προσπαθεί να ανακτήσει ένα αγαπημένο παιχνίδι από ένα σπίτι γεμάτο... (Περισσότερα) 


Wonder Park (2019)Wonder Park (2019)
"Το Πάρκο των Θαυμάτων 
★★★★★★☆☆☆☆
Η Τζουν, ένα κορίτσι γεμάτο φαντασία και δημιουργικότητα, ονειρεύεται μαζί με τη στοργική της μητέρα ένα μαγευτικό πάρκο διασκέδασης, τον Κόσμο των Θαυμάτων. Όταν όμως η μαμά της αρρωσταίνει και πρέπει να φύγει από το σπίτι για να λάβει ιατρική φροντίδα, η Τζουν βιώνει κατάθλιψη και αφήνει πίσω της τον Κόσμο των Θαυμάτων. Μπαίνοντας μέσα στο κοντινό της δάσος, η Τζουν ανακαλύπτει πως το συναρπαστικό πάρκο της φαντασίας της έχει ζωντανέψει μαγικά, όμως είναι ερημωμένο και καταστρέφεται σταδιακά από ένα... (Περισσότερα)

  
The Angry Birds Movie 2 (2019)The Angry Birds Movie 2 (2019)
"Angry Birds: Η Ταινία 2" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Ρεντ έχοντας ήδη σώσει τα πουλιά από την εισβολή των πράσινων γουρουνιών και συνεχίζοντας να υπερασπίζεται καθημερινά το νησί του από τις επιθετικές φάρσες των χοίρων, απολαμβάνει τον απεριόριστο θαυμασμό των συμπολιτών του. Όταν όμως καταστροφικές παγωμένες σφαίρες αρχίζουν να εκτοξεύονται προς τα δύο νησιά από ένα μυστηριώδες τρίτο νησί, τα γουρούνια ζητούν εκεχειρία και ο Ρεντ βλέπει τη δημοτικότητα του να φθίνει. Τα πουλιά καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους πρώην εχθρούς τους σε... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★☆☆☆☆☆

The Addams Family (2019)The Addams Family (2019)
"Η Οικογένεια Άνταμς" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Την ημέρα του γάμου τους, ο Γκόμεζ και η Μορτίσια Άνταμς εκδιώκονται από τη χώρα τους από έναν θυμωμένο όχλο και μετακομίζουν στο Νιου Τζέρσι, όπου βρίσκουν το τέλειο σπίτι σε ένα εγκαταλελειμμένο, στοιχειωμένο άσυλο ψυχασθενών. Δεκατρία χρόνια αργότερα, ο Γκόμεζ προετοιμάζει τον γιο τους Πάγκσλι για μία παραδοσιακή τελετή ενηλικίωσης, ενώ η Μορτίσια ανησυχεί για την κόρη τους τη Γουένσντεϊ, η οποία θέλει να βιώσει τον έξω κόσμο. Παράλληλα, η τηλεπαρουσιάστρια και κτηματομεσίτρια Μάργκο προσπαθεί να... (Περισσότερα) 


Τα Ασχημογλυκούλια (2019)UglyDolls (2019)
"Τα Ασχημογλυκούλια
★★★★★☆☆☆☆☆
Στη χαρούμενη Ασχημούπολη, μια πολύχρωμη πόλη του σύμπαντος των παιχνιδιών, ζει η αισιόδοξη Μόξι, μια λούτρινη κούκλα που ονειρεύεται τον “Μέγα Κόσμο”, τον κόσμο των ανθρώπων, όπου εκεί θα μπορούσε να βρει ένα παιδί για να το αγαπήσει και να την αγαπήσει. Ελπίζοντας να φτάσουν στον Μέγα Κόσμο, η Μόξι και πέντε φίλοι της ανακαλύπτουν μια άλλη πόλη παιχνιδιών, το “Ινστιτούτο Τελειότητας”, όπου ανθρωπόμορφες κούκλες εκπαιδεύονται από τον νάρκισσο ηγέτη τους, τον Λου, για να περάσουν τη δοκιμασία που... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★☆☆☆☆☆☆

"Το Σκυλάκι της Βασίλισσας"
★★★★☆☆☆☆☆☆
Από την πρώτη στιγμή που καταφθάνει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο Ρεξ, ένα σκανδαλιάρικο και αλαζονικό σκυλάκι ράτσας Κόργκι, κερδίζει την καρδιά της Βασίλισσας Ελισάβετ. Κατά τη διάρκεια όμως μιας επίσκεψης του Προέδρου των Η.Π.Α. στο παλάτι, ο Ρεξ προκαλεί άθελά του ένα διπλωματικό επεισόδιο και η Βασίλισσα τον μαλώνει. Ορμώμενος από την κακή του κρίση και τη συμβουλή ενός άλλου Κόργκι του παλατιού, ο Ρεξ φεύγει κρυφά και καταλήγει σε ένα καταφύγιο σκύλων. Εκεί, ερωτεύεται τη σκυλίτσα... (Περισσότερα)