Sony - Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων του Studio Sony Pictures Animation

Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων της Sony Pictures Animation

Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων της Sony Pictures Animation

Η παρουσίαση των ταινιών με ίδια βαθμολογία γίνεται με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Σε περίπτωση 2 ή περισσότερων συμμετοχών με την ίδια χρονολογία κυκλοφορίας, η παρουσίαση γίνεται αλφαβητικά βάση του πρωτότυπου τίτλου.


Βαθμολογία: ★★★★★★★★★★

"Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-σύμπαν" 
★★★★★★★★★★
Όταν μια ραδιενεργή αράχνη δαγκώνει τον 14χρονο Μάιλς Μοράλες, το αγόρι αποκτά υπεράνθρωπες ικανότητες και οδηγείται μπροστά σε μια μάχη μεταξύ του θρυλικού Spider-Man, Πήτερ Πάρκερ, και κακοποιών που συνεργάζονται για να ανοίξουν μια πύλη σε παράλληλα σύμπαντα με τη χρήση ενός επιταχυντή σωματιδίων. Ο Πήτερ σκοτώνεται στη μάχη, όχι όμως πριν έρθει σε επαφή με την ανοιχτή πύλη, έλκοντας πέντε εκδοχές του Spider-Man στη δική του διάσταση. Ο Μάιλς αναλαμβάνει να βοηθήσει τους... (Περισσότερα)


Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆
  
The Mitchells vs. the Machines (2021)
The Mitchells vs. the Machines (2021)
"Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών"
★★★★★★★★☆☆
Αν και οι εκκεντρικές ταινίες της Κέιτι Μίτσελ δεν καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν τους γονείς της, της κερδίζουν μια θέση στην κινηματογραφική σχολή των ονείρων της στην άλλη άκρη της χώρας. Η Κέιτι ανυπομονεί να βρεθεί εκεί, όμως ο πατέρας της, σε μια σπασμωδική προσπάθεια επανασύνδεσης μαζί της, ακυρώνει το αεροπορικό της εισιτήριο και της ανακοινώνει πως θα την πάει στη σχολή όλη η οικογένεια οδικώς. Αναπάντεχα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η οικογένεια Μίτσελ γίνεται η τελευταία ελπίδα της... (Περισσότερα)

  
Wish Dragon (2021)
Wish Dragon (2021)
"Το Τζίνι-Δράκος"
★★★★★★★★☆☆
Δύο αγαπημένοι φίλοι, οι εννιάχρονοι Ντιν και Λίνα, χωρίζονται, όταν η Λίνα και ο πατέρας της φεύγουν από τη φτωχική τους γειτονιά. Δέκα χρόνια αργότερα, ο Ντιν είναι αποφασισμένος να ξαναβρεί την παιδική του φίλη, η οποία είναι πια πλούσια και διάσημη. Όταν ένας μυστηριώδης ηλικιωμένος του δίνει μια τσαγιέρα, ο Ντιν γίνεται αφέντης του δράκου Λονγκ, ο οποίος μπορεί να του πραγματοποιήσει τρεις ευχές. Ο ανυπόμονος Λονγκ προτρέπει το αγόρι να ευχηθεί για πλούτο και δύναμη. Ωστόσο, ο Ντιν το μόνο που επιθυμεί είναι τη... (Περισσότερα)


Hotel Transylvania (2012)
"Ξενοδοχείο για Τέρατα"
★★★★★★★★☆☆
Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο Κόμης Δράκουλας χτίζει και λειτουργεί ένα πολυτελές θέρετρο στην Τρανσυλβανία, όπου τέρατα από όλο τον κόσμο καταφθάνουν για να περάσουν τις διακοπές τους μακριά από τους τρομακτικούς ανθρώπους. Ένα αιώνα αργότερα, τις πόρτες του ξενοδοχείου περνά τυχαία και για πρώτη φορά ένας άνθρωπος, ο 21χρονος Αμερικανός ταξιδιώτης Τζόναθαν, τον οποίο ο Δράκουλας μεταμφιέζει σε τέρας για να μην ανησυχήσουν οι φιλοξενούμενοί του. Όταν η κόρη του Δράκουλα, η Μέιβις και ο Τζόνι... (Περισσότερα)


"Πειρατές!" 
★★★★★★★★☆☆
Ο Πειρατής Καπετάνιος λαμβάνει μέρος για 20ή φορά στο διαγωνισμό “Πειρατής της Χρονιάς”, όπου πάντα επισκιάζεται από άλλους πιο εντυπωσιακούς και επιτυχημένους πειρατές. Αποφασισμένος να συγκεντρώσει τα περισσότερα λάφυρα, λεηλατεί ανεπιτυχώς διάφορα πλοία, μέχρι που συναντά το Beagle, το εξερευνητικό σκάφος του Κάρολου Δαρβίνου. Ο Δαρβίνος αναγνωρίζει τον παπαγάλο του πληρώματος ως το τελευταίο ζωντανό ντόντο, και προτείνει να το παρουσιάσουν σε έναν επιστημονικό διαγωνισμό... (Περισσότερα)


Arthur Christmas (2011)
"Ο Γιος του Άι Βασίλη"
★★★★★★★★☆☆
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ο Άι Βασίλης παραδίδει τα δώρα, ο μεγαλύτερος γιος και διάδοχος του, ο Στιβ, διευθύνει την επιχείρηση από την υψηλής τεχνολογίας έδρα τους στον Βόρειο Πόλο. Ο μικρότερος γιος του Άι Βασίλη, ο αδέξιος και γεμάτος πάθος για τα Χριστούγεννα Άρθουρ, του οποίου η δουλειά είναι να απαντά στα γράμματα των παιδιών, παρακολουθεί την επιχείρηση από μακριά. Όταν μετά το τέλος της παράδοσης των δώρων ένα ξωτικό ανακαλύπτει ένα ξεχασμένο δώρο στο εργαστήριο, ο Άρθουρ... (Περισσότερα)


Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆

Hotel Transylvania: Transformania (2022)
Hotel Transylvania: Transformania (2022)

"Ξενοδοχείο για Τέρατα: Τερατομεταμορφώσεις" 
★★★★★★★☆☆☆
Η Μέιβις ανακαλύπτει πως ο πατέρας της σχεδιάζει να αποσυρθεί και να αφήσει το ξενοδοχείο σε εκείνη και τον Τζόνι. Όταν το αποκαλύπτει στον Τζόνι, εκείνος ενθουσιασμένος απαριθμεί στον Ντρακ όλες τις ιδέες του για να το ανακαινίσει. Ανησυχώντας πως ο Τζόνι θα καταστρέψει το ξενοδοχείο, ο Ντρακ πανικοβάλλεται και του λέει ψέματα ότι υπάρχει ένας νόμος που επιτρέπει μόνο σε τέρατα να είναι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου. Απογοητευμένος, ο Τζόνι χρησιμοποιεί μια εφεύρεση που τον μετατρέπει σε τέρας. Όμως, η... (Περισσότερα)


★★★★★★★☆☆☆
Κάθε μέρα ο ηλικιωμένος Αντρές και το κίνκατζού του, ο Vivo, απολαμβάνουν να παίζουν μαζί μουσική σε μια πλατεία της Αβάνα. Μια μέρα ο Αντρές λαμβάνει ένα γράμμα από την παλιά του φίλη και παρτενέρ, Μάρτα Σαντοβάλ. Η Μάρτα, θρυλική πλέον τραγουδίστρια έτοιμη να αποσυρθεί, καλεί τον Αντρές να παίξει μαζί της στην αποχαιρετιστήρια συναυλία της στο Μαϊάμι. Ο Αντρές θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία για να μπορέσει να πει στη Μάρτα πώς νιώθει για εκείνη μέσα από ένα τραγούδι που της έγραψε. Όμως, ο Αντρές πεθαίνει και ο Vivo ορκίζεται να πάει εκείνος το τραγούδι του Αντρές στη... (Περισσότερα)


"Ξενοδοχείο για Τέρατα 2" 
★★★★★★★☆☆☆
Επτά χρόνια μετά τη γνωριμία τους, η Μέιβις και ο Τζόνι έχουν πλέον παντρευτεί και ζουν ευτυχισμένοι στο ξενοδοχείο  Τρανσιλβανία μαζί με τον Δράκουλα και τον πεντάχρονο γιο τους, τον Ντένις. Καθώς ο Ντένις δεν έχει εμφανίσει ακόμα τους κυνόδοντες του, ο Δράκουλας ανησυχεί πως ο πολυαγαπημένος εγγονός του δεν είναι βρικόλακας, και αφού οργανώνει για την Μέιβις και τον Τζόνι να επισκεφτούν τους γονείς του Τζόνι στην Καλιφόρνια, καλεί τους φίλους του, τα τέρατα, να βοηθήσουν τον Ντένις να εκδηλώσει τις... (Περισσότερα)

 
Surf's Up (2007)
"Ώρα για Σερφ" 
★★★★★★★☆☆☆
Με τη συνοδεία ενός κινηματογραφικού συνεργείου που καταγράφει τις εμπειρίες του, ο έφηβος πιγκουίνος Cody Maverick (Κόντι Μάβερικ) αφήνει τη μητέρα και τον αδελφό του στην Ανταρκτική και ταξιδεύει μέχρι το Pen Gu Island (Πιγκουινίσια), για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σερφ Πιγκουίνων. (85 λεπτά) (Ηλικία: 6+)




Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

The Angry Birds Movie 2 (2019)The Angry Birds Movie 2 (2019)
"Angry Birds: Η Ταινία 2" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Ρεντ έχοντας ήδη σώσει τα πουλιά από την εισβολή των πράσινων γουρουνιών και συνεχίζοντας να υπερασπίζεται καθημερινά το νησί του από τις επιθετικές φάρσες των χοίρων, απολαμβάνει τον απεριόριστο θαυμασμό των συμπολιτών του. Όταν όμως καταστροφικές παγωμένες σφαίρες αρχίζουν να εκτοξεύονται προς τα δύο νησιά από ένα μυστηριώδες τρίτο νησί, τα γουρούνια ζητούν εκεχειρία και ο Ρεντ βλέπει τη δημοτικότητα του να φθίνει. Τα πουλιά καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους πρώην εχθρούς τους σε... (Περισσότερα)

       
Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές (2018)Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)
"Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές" 
★★★★★★☆☆☆☆
Παρερμηνεύοντας την ανάγκη του πατέρα της για συντροφικότητα ως εργασιακό στρες, η Μέιβις του κάνει έκπληξη μια κρουαζιέρα τεράτων, ώστε όλη η οικογένεια να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά και να περάσουν διασκεδαστικό χρόνο μαζί. Στο κρουαζιερόπλοιο, ο Ντρακ ερωτεύεται κεραυνοβόλα την καπετάνιο του πλοίου, την Έρικα, η οποία είναι απόγονος του παλιού αντιπάλου του, του κυνηγού τεράτων Έιμπραχαμ Βαν Χέλσινγκ. Η Έρικα και ο ακόμα ζωντανός, μα τερατόμορφος πια, προ-προπάππους της, έχουν... (Περισσότερα)


Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό (2017)Smurfs: The Lost Village (2017)
"Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο κακός μάγος Δρακουμέλ επιχειρεί να εντοπίσει το χαμένο χωριό μιας άγνωστης φυλής Στρουμφ ώστε να αποστάξει την ουσία τους και να την χρησιμοποιήσει για να γίνει ο πιο ισχυρός μάγος στον κόσμο. Η Στρουμφίτα όμως αναλαμβάνει με αποφασιστικότητα να βρει πρώτη και να προειδοποιήσει εγκαίρως τα μυστηριώδη Στρουμφάκια που ζουν μέσα στο επικίνδυνο Απαγορευμένο Δάσος. Στην περιπετειώδη αποστολή της στον φανταστικό κόσμο γεμάτο από παράξενα φυτά, έντομα και ζώα, τη συνοδεύουν ο... (Περισσότερα)


Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)
"Βρέχει Κεφτέδες 2" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Φλιντ Λόκγουντ εργάζεται πλέον μαζί με το είδωλό του, τον εφευρέτη Τσέστερ Βι, και δουλεύει ανάμεσα στους σπουδαιότερους επιστήμονες. Όταν όμως μαθαίνει πως η διάσημη μηχανή του συνεχίζει να λειτουργεί και να δημιουργεί μεταλλαγμένα υβρίδια ζώων και τροφίμων, ξεκινάει μια νέα περιπέτεια για να τη βρει και να τη σταματήσει. (95 λεπτά) (Ηλικία: 6+)



Τα Στρουμφάκια 2 (2013)The Smurfs 2 (2013)
"Τα Στρουμφάκια 2"
★★★★★★☆☆☆☆
Κάποτε ο μοχθηρός Δρακουμέλ είχε φτιάξει ένα πλάσμα που έμοιαζε με Στρουμφάκι για τον βοηθήσει να αιχμαλωτίσει τα πραγματικά Στρουμφ. Όμως με την αγάπη και ένα μαγικό ξόρκι του Παπαστρούμφ το άτακτο πλασματάκι εξελίχθηκε στην αξιαγάπητη Στρουμφίτα. Πολλά χρόνια αργότερα, ο Δρακουμέλ ξαναδοκιμάζει το πείραμά του, δημιουργώντας αυτή τη φορά τα σκανδαλιάρικα Πειραχτήρια, τη Βέξι και τον Χάκους, που τα στέλνει να απαγάγουν την Στρουμφίτα για να της εκμαιεύσει το ξόρκι που χρησιμοποίησε ο... (Περισσότερα)


The Smurfs (2011)The Smurfs (2011)
"Τα Στρουμφάκια"
★★★★★★☆☆☆☆
Όταν ο Δρακουμέλ ανακαλύπτει το χωριό των Στρουμφ και τα κυνηγά, έξι από αυτά περνάνε άθελά τους μέσα από μια μαγική πύλη που τα μεταφέρει στο Central Park της Νέας Υόρκης και μετά κλείνει. Όμως μαζί τους έχει προλάβει να περάσει και ο Δρακουμέλ που συνεχίζει να τα καταδιώκει. Τα μικρά μπλε πλασματάκια βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι του Πάτρικ και της Γκρέις Γουίνσλοου, ενός νεαρού ζευγαριού που περιμένει το πρώτο του παιδί. Για να επιστρέψουν στο Στρουμφοχωρίο τους, τα Στρουμφάκια πρέπει να βρουν... (Περισσότερα)


Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)
"Βρέχει Κεφτέδες" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο φιλόδοξος εφευρέτης Φλιντ Λόκγουντ κάνει ευτυχισμένη τη μικρή του πόλη βρίσκοντας τον τρόπο ώστε ο ουρανός να βρέχει φαγητά. Γίνεται διάσημος, αλλά μαζί με τους τουρίστες καταφθάνει και η κακοκαιρία. Μια ακόμα ταινία στη λίστα 3d movies, που βασίζεται σε ομώνυμα παιδικά βιβλία. (90 λεπτά) (Ηλικία: 6+) Περισσότερα...



Βαθμολογία: ★★★★★☆☆☆☆☆

The Emoji Movie (2017)
"Emoji, η Ταινία" 
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Μέσα στην εφαρμογή μηνυμάτων του τηλεφώνου του 14χρονου Άλεξ, βρίσκεται η Μηνυματούπολη, μια πόλη που κατοικείται από emojis. Κάθε emoji διαθέτει μία μόνο έκφραση, την οποία οφείλει να εκτελεί άψογα κάθε φορά που ο Άλεξ στέλνει ένα μήνυμα. Εξαίρεση αποτελεί ο ενθουσιώδης και πολύ-εκφραστικός Τζιν, ο οποίος την πρώτη του μέρα στη δουλειά αποτυγχάνει να δείχνει αδιάφορος, όπως αναμενόταν από εκείνον, δημιουργώντας προβλήματα τόσο στον ανθρώπινο κόσμο, όσο και στον ψηφιακό. Ο Τζιν... (Περισσότερα)


The Star (2017)The Star (2017)
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Κλειδωμένος σε έναν μικρό μύλο στη Ναζαρέτ, ένας μικρόσωμος, νεαρός γάιδαρος ονειρεύεται να ξεφύγει από τον μυλωνά και ενταχθεί στο βασιλικό καραβάνι που περιηγείται στη γη της Ιουδαίας. Όταν τελικά καταφέρνει να αποδράσει, καταλήγει τραυματισμένος στην αυλή ενός νεαρού ζευγαριού, του Ιωσήφ και της Μαρίας, η οποία αποφασίζει να τον κρατήσει και τον ονομάζει Μπο. Όταν η έγκυος Μαρία γίνεται στόχος ενός αδίστακτου εκτελεστή υπό τις διαταγές του τοπικού Ρωμαίου τυράννου, εναπόκειται στον Μπο και σε άλλα φιλικά ζώα, να σώσουν εκείνη και το μωρό της... (Περισσότερα)


Open Season (2006)
"Οι Ήρωες του Δάσους" 
★★★★★☆☆☆☆☆
O Boog, μια αρκούδα Γκρίζλι ζει ως κατοικίδιο στον αχυρώνα της δασοφύλακα Beth, η οποία τον μεγάλωσε από μωρό. Όταν όμως σώζει ένα ελάφι, τον Elliot από έναν απάνθρωπο κυνηγό, ο εξημερωμένος αρκούδος καταλήγει, χωρίς τη θέλησή του, στην άγνωστη, άγρια φύση. Τρεις μόνο μέρες πριν από την έναρξη της κυνηγητικής περιόδου, ο Boog και ο Elliot επιχειρούν να στρατολογήσουν και άλλα ζώα του δάσους, με σκοπό να κυνηγήσουν τα ίδια τους κυνηγούς. (86 λεπτά) (Ηλικία: 8+)