Aardman - Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων του Studio Aardman Animations

Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων της Aardman Animations

Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων της Aardman Animations

Η παρουσίαση των ταινιών με ίδια βαθμολογία γίνεται με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Σε περίπτωση 2 ή περισσότερων συμμετοχών με την ίδια χρονολογία κυκλοφορίας, η παρουσίαση γίνεται αλφαβητικά βάση του πρωτότυπου τίτλου.


Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆

"Ο Γιος του Αϊ Βασίλη"
★★★★★★★★☆☆
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ο Άι-Βασίλης παραδίδει τα δώρα, ο μεγαλύτερος γιος και διάδοχος του, ο Στιβ, διευθύνει την επιχείρηση από την υψηλής τεχνολογίας έδρα τους στον Βόρειο Πόλο. Ο μικρότερος γιος του Άι-Βασίλη, ο αδέξιος και γεμάτος πάθος για τα Χριστούγεννα Άρθουρ, του οποίου η δουλειά είναι να απαντά στα γράμματα των παιδιών, παρακολουθεί την επιχείρηση από μακριά. Όταν μετά το τέλος της παράδοσης των δώρων ένα ξωτικό ανακαλύπτει ένα ξεχασμένο δώρο στο εργαστήριο, ο Άρθουρ... (Περισσότερα)


"Γουάλας και Γκρόμιτ στον Τεράστιο Λαχανόκηπο" 
★★★★★★★★☆☆
Ο τρελο-εφευρέτης Γουάλας και ο σκύλος του Γκρόμιτ έχουν αναλάβει να φυλάνε τους λαχανόκηπους της γειτονιάς από την εισβολή τρωκτικών. Όμως ένας γιγάντιος κουνελάνθρωπος σκορπά τον τρόμο και η αλήθεια για την προέλευσή του βρίσκεται στο εργαστήριο των δυο ηρώων. (85 λεπτά) (Ηλικία: 7+) Περισσότερα...
Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆
"Σον το Προβατάκι: Η Ταινία"
★★★★★★★☆☆☆
Όταν ο Σον αποφασίζει να πάρει μια μέρα ρεπό και να διασκεδάσει όλα θα πάνε στραβά και μια βόλτα στο κέντρο της πόλης θα εξελιχθεί σε μία τεράστια περιπέτεια. (85 λεπτά) (Ηλικία: 6+) Περισσότερα...  

The Pirates! In an Adventure with Scientists! (2012)
"Πειρατές!" 
★★★★★★★☆☆☆
Ο ενθουσιώδης Πειρατής Καπετάνιος ταξιδεύει μαζί με το πλήρωμά του, στην ανοιχτή θάλασσα και με σκοπό κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο του Πειρατή της Χρονιάς. Το ταξίδι τους οδηγεί από τις εξωτικές ακτές του Blood Island μέχρι το βικτοριανό Λονδίνο. Στην πορεία, μάχονται μια έξυπνη βασίλισσα, αλλά και ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν νέο επιστήμονα, ο οποίος ονομάζεται Charles Darwin. (88 λεπτά) (Ηλικία: 7+) 

  

Chicken Run (2000)
"Οι Κότες το 'Σκασαν" 
★★★★★★★☆☆☆
Σε ένα βρετανικό αγρόκτημα, ο Rocky, ένας Αμερικανός κόκορας ερωτεύεται τη Ginger, μια κότα αποφασισμένη να το σκάσει. Το ζευγάρι και οι φίλοι τους, αποφασίζουν να αποδράσουν, προτού μετατραπούν σε κοτόπιτες. (84 λεπτά) (Ηλικία: 6+)


Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

Early Man (2018) Early Man (2018) 
"Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων" 
★★★★★★☆☆☆☆
Όταν άνθρωποι των σπηλαίων ανακαλύπτουν ένα καυτό σφαιρικό κομμάτι ενός αστεροειδούς το κλωτσούν και εφευρίσκουν το ποδόσφαιρο. Χρόνια αργότερα, στη Λίθινη Εποχή, οι απόγονοί τους ζουν μέσα στην εύφορη κοιλάδα που έχει αναπτυχθεί στον κρατήρα που δημιούργησε η πρόσκρουση του αστεροειδούς, έχοντας πια ξεχάσει το παιχνίδι. Όμως όταν εισβολείς της Εποχής του Χαλκού εκδιώχνουν τη φυλή από την κοιλάδα, οι άνθρωποι της Εποχής της Πέτρας προσπαθούν να πάρουν πίσω το σπίτι τους... (Περισσότερα)


Flushed Away (2006)
"Ποντικούπολη" 
★★★★★★★☆☆☆
Ο καλομαθημένος, αριστοκρατικός αρουραίος Roddy St. James, πέφτει μέσα στην τουαλέτα του πολυτελούς διαμερίσματός του στο Κένσινγκτον και καταλήγει στους επικίνδυνους υπονόμους του Λονδίνου. Για να επιστρέψει στο σπίτι του ζητά βοήθεια από την αρουραίο πλοίαρχο, Rita Malone. (84 λεπτά) (Ηλικία: 6+)