Illumination - Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων του Studio Illumination Entertainment

Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων της Illumination Entertainment

Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων της Illumination Entertainment

Η παρουσίαση των ταινιών με ίδια βαθμολογία γίνεται με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Σε περίπτωση 2 ή περισσότερων συμμετοχών με την ίδια χρονολογία κυκλοφορίας, η παρουσίαση γίνεται αλφαβητικά βάση του πρωτότυπου τίτλου.


Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆

"Super Mario Bros: Η Ταινία"
★★★★★★★★☆☆
Τα αδέρφια Μάριο και Λουίτζι ξεκινούν μια επιχείρηση υδραυλικών στο Μπρούκλιν. Καθώς προσπαθούν να επιδιορθώσουν μια υπόγεια διαρροή, ένας μυστηριώδης σωλήνας τους τραβά και τους μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο, όπου και χωρίζονται. Ο Μάριο καταλήγει στο Βασίλειο των Μανιταριών. Εκεί, συναντά τον Τόουντ που τον οδηγεί στην Πριγκίπισσα Πιτς. Ο Λουίτζι προσγειώνεται στα Σκοτεινά Εδάφη, που διοικούνται από τον σατανικό βασιλιά των Κούπα, Μπάουζερ. Ο Μπάουζερ επιδιώκει να παντρευτεί την Πιτς και... (Περισσότερα)


Despicable Me (2010)
"Εγώ, ο Απαισιότατος" 
★★★★★★★★☆☆
Όταν ο Γκρου, μια εγκληματική ιδιοφυΐα, μαθαίνει πως ένας νέος κακοποιός διέπραξε τη ληστεία του αιώνα κλέβοντας τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, θέτει στόχο να τον ξεπεράσει κλέβοντας ο ίδιος τη Σελήνη. Όμως όταν ο αντίπαλος κακοποιός προσπαθεί να κλέψει το σχέδιο και τη δόξα του Γκρου, εκείνος υιοθετεί τρία ορφανά κοριτσάκια με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει ως πιόνια στο μεγαλεπήβολο σχέδιό του. Σύντομα, ο φιλόδοξος Γκρου βλέπει την αγάπη των νέων του παιδιών να τον αλλάζει προς το καλύτερο και... (Περισσότερα)


Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆

The Grinch (2018)The Grinch (2018)
"Ο Γκριντς 
★★★★★★★☆☆☆
Όταν η Δήμαρχος της Χούβιλ ανακοινώνει πως οι επερχόμενοι Χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί θα είναι τρεις φορές πιο μεγάλοι, οι Χους με τον ενθουσιασμό τους προκαλούν την αγανάκτηση του γκρινιάρη, πράσινου Γκριντς που ζει μαζί τον πιστό του σκύλο Μαξ σε μια σπηλιά του βουνού Κράμπιτ. Ο Γκριντς αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα των Χους με το να υποδυθεί τον Άι Βασίλη και να πάρει τα στολίδια, τα τρόφιμα και τα δώρα ολόκληρης της πόλης. Όμως, η νεαρή Σίντι Λου Χου καταστρώνει ένα δικό της σχέδιο· να... (Περισσότερα)

  
Sing (2016)
"Τραγούδα!"
★★★★★★★☆☆☆
O Μπάστερ Μουν, ένα εγκάρδιο και φιλόδοξο κοάλα, το οποίο χρειάζεται μια μεγάλη επιτυχία για να σώσει το πολυαγαπημένο του θέατρο από τη χρεωκοπία, αποφασίζει να διοργανώσει έναν διαγωνισμό τραγουδιού ερασιτεχνών. Ανάμεσα στα ταλαντούχα και μη ζώα που συρρέουν στην οντισιόν ξεχωρίζουν η ποπ μαμά 25 μικρών γουρουνιών, ο τρυφερός σόουλ γιος ενός παράνομου γορίλα, μία εκφραστική ροκ σκαντζοχοιρίνα, ένας επιπόλαιος τζαζ ποντικός και μία χαρισματική μα ντροπαλή έφηβη ελεφαντίνα, και κάθε ένας από αυτούς... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

The Secret Life of Pets 2 (2019)The Secret Life of Pets 2 (2019)
"Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Μαξ, το πιστό Τζακ Ράσελ της Κέιτι, βιώνει νέες αλλαγές στη ζωή του καθώς η Κέιτι παντρεύεται και γίνεται μητέρα του γλυκού Λίαμ, τον οποίο ο Μαξ αγαπά και υπερπροστατεύει. Στην επίσκεψή τους σε μια φάρμα, ο Μαξ αντιμετωπίζει τα πάντα ως κίνδυνο, όμως με τη βοήθεια του σοβαρού τσοπανόσκυλου του αγροκτήματος μαθαίνει να αντιμετωπίζει τη ζωή με θάρρος. Παράλληλα, οι φίλοι του στο Μανχάταν έχουν δικές τους περιπέτειες. Η Γκίτζετ προσπαθεί να ανακτήσει ένα αγαπημένο παιχνίδι από ένα σπίτι γεμάτο... (Περισσότερα)

     
The Secret Life of Pets (2016)
"Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" 
★★★★★★☆☆☆☆
Σε μια πολυκατοικία του Μανχάταν, η ζωή του Μαξ, ενός αφοσιωμένου Τζακ Ράσελ, αναστατώνεται όταν η φιλόζωη αφεντικίνα του, η Κέιτι, φέρνει στο σπίτι τον Δούκα, έναν αδέσποτο, απρόσεκτο μεγαλόσωμο σκύλο. Όταν η αντιμαχία των δύο ζώων τα οδηγεί να απομακρυνθούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους, ο Μαξ και ο Δούκας καλούνται να βάλουν στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές και να συνεργαστούν ώστε να σώσουν τον κόσμο από ένα επιθετικό λευκό λαγουδάκι, τον Χιονόμπαλα, και τον στρατό του από... (Περισσότερα)


Despicable Me 2 (2013)
"Εγώ, ο Απαισιότατος 2" 
★★★★★★☆☆☆☆
Η Οργάνωση Αντί-Κακούργων, ένας μυστικός οργανισμός που καταπολεμά το έγκλημα σε παγκόσμια κλίμακα, στρατολογεί τον πρώην κακοποιό και νυν νόμιμο επιχειρηματία και αφοσιωμένο πατέρα, Γκρου, για εντοπίσει έναν επικίνδυνο εγκληματικό εγκέφαλο που έκλεψε έναν ολόκληρο ερευνητικό σταθμό από την Αρκτική. Ο Γκρου και η νέα του συνεργάτιδα, η δυναμική Πράκτορας Λούσι Γουάιλντ, αναλαμβάνουν να διευθύνουν μια επιχείρηση cupcake σε ένα εμπορικό κέντρο, στο οποίο υποπτεύονται πως διατηρεί τη βάση... (Περισσότερα)


Λόραξ (2012)The Lorax (2012)
"Λόραξ"
★★★★★★☆☆☆☆
Σε μια περιφραγμένη πόλη όπου τα πάντα είναι πλαστικά, ακόμα και το γρασίδι, τα λουλούδια και τα δέντρα, ένα νεαρό αγόρι, ο Τεντ, αποφασίζει να εκπληρώσει τη βαθύτερη επιθυμία του κοριτσιού που αγαπά, της Όντρεϊ, η οποία ονειρεύεται να δει ένα αληθινό δέντρο. Για να μάθει τι συνέβη στα δέντρα και πώς μπορεί να βρει ένα από αυτά, ο Τεντ βγαίνει από την πόλη και ταξιδεύει σε μια άγονη, μολυσμένη ερημιά αναζητώντας τον μυστηριώδη Ουάνσλερ. Όταν τον συναντά, ο Τεντ μαθαίνει με ποιο τρόπο ο Ουάνσλερ κατέστρεψε το... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★☆☆☆☆☆

Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (2017)Despicable Me 3 (2017)
"Εγώ, ο Απαισιότατος 3" 
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Ο Φελόνιους Γκρου και η σύζυγός του, η Λούσι, συνεργάζονται ως πράκτορες της Οργάνωσης Αντί-Κακούργων. Όμως, απολύονται όταν αποτυγχάνουν να συλλάβουν τον επικίνδυνο κακοποιό Μπάλταζαρ Μπρατ, έναν πρώην παιδικό αστέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής της δεκαετίας του 1980. Στη συνέχεια, ο Γκρου πληροφορείται πως έχει έναν δίδυμο αδελφό, τον Ντρου Γρου. Ο Ντρου ζει στη μακρινή, νησιωτική χώρα Φριντόνια και ανυπομονεί να συναντήσει τον Φελόνιους. O Γκρου, η Λούσι και οι κόρες τους ταξιδεύουν... (Περισσότερα)


Minions (2015)
"Μίνιονς" 
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Τα ξέφρενα Μίνιονς είναι μια πολυάριθμη παρέα αθάνατων και απλοϊκών ανθρωποειδών πλασμάτων, τα οποία επιθυμούν πάνω από όλα να υπηρετούν τους πιο απαισιότατους κακούς. Αφού γίνονται αιτία να σκοτωθούν κατά λάθος αρκετά από τα αφεντικά τους, απομονώνονται σε μια σπηλιά στην Αρκτική. Χωρίς αρχηγό όμως, τα Μίνιονς πέφτουν σε κατάθλιψη και τρία από αυτά, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ και ο Μπομπ, βγαίνουν στον έξω κόσμο με σκοπό να βρουν έναν νέο τρομερό κακοποιό για να ακολουθούν. Η αναζήτησή τους, τους... (Περισσότερα)