Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (2017)Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (2017)

Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (2017)


Despicable Me 3 (2017)
"Εγώ, ο Απαισιότατος 3" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Ο Γκρου και η σύζυγός του Λούσι, συνεργάζονται ως πράκτορες της Οργάνωσης Αντί-Κακούργων, μέχρι που απολύονται όταν αποτυγχάνουν να συλλάβουν τον επικίνδυνο κακοποιό Μπάλταζαρ Μπρατ, έναν πρώην παιδικό αστέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής της δεκαετίας του 1980. Στη συνέχεια, ο Γκρου πληροφορείται πως έχει έναν δίδυμο αδελφό, τον Ντρου, ο οποίος ζει στη μακρινή, νησιωτική χώρα Φριντόνια και που ανυπομονεί να τον συναντήσει.  (90 λεπτά) (Ηλικία: 8+)
Σκηνοθεσία: Πιερ Κοφέν, Κρις Ρενό
Ηθοποιοί: Στιβ Καρέλ, Κρίστεν Γουίγκ, Τρέι Πάρκερ, Μιράντα Κόσγκροβ, Στιβ Κούγκαν, Τζένι Σλέιτ, Ντάνα Γκάιερ, Τζούλι Άντριους


Η 8η κινηματογραφική παραγωγή της Illumination Entertainment και 3ο μέρος της σειράς ταινιών Despicable Me, αφηγείται τις νέες περιπέτειες της οικογένειας Γκρου με ένα χαοτικό σενάριο, το οποίο απαρτίζεται από διάφορες ασύνδετες μεταξύ τους υποπλοκές, ενώ συχνά περιέχει ακατάλληλο χιούμορ.

Με εξαίρεση τον Ντέιβ και τον Τζέρι, τα υπόλοιπα Μίνιονς εγκαταλείπουν τον Γκρου καθώς εκείνος αρνείται να επιστρέψει στην εγκληματική ζωή. Μετά από μία σειρά περιπετειών επεισοδιακού χαρακτήρα, τα ξέφρενα πλάσματα καταλήγουν στη φυλακή και σε ένα τηλεοπτικό show.

O Γκρου, η Λούσι και οι κόρες τους ταξιδεύουν μέχρι τη Φριντόνια, ένα νησί Μεσογειακού χαρακτήρα, όπου ανακαλύπτουν πως το όνειρο του ενθουσιώδους Ντρου είναι να δημιουργήσει μαζί με τον αδελφό του ένα εγκληματικό δίδυμο. Ο Γκρου χρησιμοποιεί τον Ντρου και τα υψηλής τεχνολογίας όπλα του με σκοπό να σταματήσει τον Μπάλταζαρ Μπρατ.

Μέσα από τις διάφορες ιστορίες πηγάζουν κάποια θετικά μηνύματα για την οικογένεια, τις αδελφικές σχέσεις και την αφοσίωση των φίλων. Ανάμεσα στις γλυκές στιγμές της ταινίας συγκαταλέγονται οι ειλικρινείς προσπάθειες της Λούσι να ανταποκριθεί στα νέα της καθήκοντα ως μητέρα των τριών κοριτσιών, καθώς και η παράπλευρη ιστορία της Άγκνες, η οποία προσπαθεί να βρει έναν μονόκερο. Το τέλος της περιπέτειας του νεαρού κοριτσιού προσφέρει ένα όμορφο μήνυμα για το πως μερικές φορές κάτι λιγότερο επιθυμητό από αυτό που ψάχνουμε, μπορεί να αποδειχθεί εξίσου θαυμάσιο.

Η ταινία περιλαμβάνει σκηνές με όπλα, επιθέσεις, εκρήξεις, ένα καταστροφικό γιγάντιο ρομπότ καθώς και αναφορές στο αλκοόλ και τα τατουάζ. Το χιούμορ βασίζεται συχνά σε βίαια περιστατικά, σεξουαλικά υπονοούμενα και φυλετικά στερεότυπα.


Προηγούμενες Ταινίες:

"Εγώ, ο Απαισιότατος" 
★★★★★★★★☆☆
Όταν ο Γκρου, μια εγκληματική ιδιοφυΐα μαθαίνει πως ένας άγνωστος κακοποιός διέπραξε τη ληστεία του αιώνα κλέβοντας τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, θέτει στόχο να τον ξεπεράσει κλέβοντας ο ίδιος τη Σελήνη. Ο Γκρου υιοθετεί τρία ορφανά κορίτσια, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει ως πιόνια στο μεγαλεπήβολο σχέδιό του, όμως, σύντομα βλέπει την αγάπη των νέων του παιδιών να τον αλλάζει προς το καλύτερο και ανακαλύπτει πως διαθέτει τις ποιότητες ενός εξαιρετικού πατέρα. (95 λεπτά) (Ηλικία: 4+) Περισσότερα...


"Εγώ, ο Απαισιότατος 2" 
★★★★★★☆☆☆☆
Η Οργάνωση Αντί-Κακούργων, ένας μυστικός οργανισμός που πολεμά το έγκλημα σε παγκόσμια κλίμακα, στρατολογεί τον πρώην κακοποιό και νυν νόμιμο επιχειρηματία και αφοσιωμένο πατέρα, Γκρου, για εντοπίσει έναν επικίνδυνο εγκληματικό εγκέφαλο. Ο Γκρου και η νέα του συνεργάτιδα, η Πράκτορας Λούσι Γουάιλντ, διευθύνουν μια επιχείρηση cupcake σε ένα εμπορικό κέντρο, στο οποίο υποπτεύονται πως διατηρεί τη βάση του ο άγνωστος υπέρ-κακοποιός. (98 λεπτά) (Ηλικία: 8+) Περισσότερα...Spin Off:

Minions (2015)
"Μίνιονς" 
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Τα ξέφρενα Μίνιονς είναι μια πολυάριθμη παρέα αθάνατων και απλοϊκών ανθρωποειδών πλασμάτων, τα οποία επιθυμούν πάνω από όλα να υπηρετούν τους πιο απαισιότατους κακούς. Αφού γίνονται αιτία να σκοτωθούν κατά λάθος αρκετά από τα αφεντικά τους, απομονώνονται σε μια σπηλιά στην Αρκτική. Όμως, χωρίς αρχηγό τα Μίνιονς πέφτουν σε κατάθλιψη και τρία από αυτά βγαίνουν στον έξω κόσμο με σκοπό να βρουν έναν νέο τρομερό κακοποιό για να ακολουθούν. (91 λεπτά) (Ηλικία: 8+) Περισσότερα...Μικρού Μήκους:

  
Orientation Day (2010)
★★★★★★☆☆☆☆
Τρία νέα Minions περνούν από την εκκεντρική διαδικασία προσανατολισμού των εργαστηρίων του Gru. (4 λεπτά) (Ηλικία: 4+)Banana (2010)
★★★★★★☆☆☆☆
Τρία Minions μάχονται για μια μπανάνα και προκαλούν όλεθρο στο χώρο εργασίας τους. (4 λεπτά) (Ηλικία: 4+)Home Makeover (2010)
★★★★★★★☆☆☆
Όταν ένας κοινωνικός λειτουργός έρχεται στο σπίτι Gru για να ελέγξει αν είναι κατάλληλο για παιδιά, η Margo, η Edith και η Agnes μαζί με δύο Minions αναλαμβάνουν να διακοσμήσουν το σπίτι καταλλήλως. (5 λεπτά) (Ηλικία: 5+)


Puppy (2013)
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Ντέιβ, ένα Minion βλέπει τους γείτονες του να περπατούν με τα σκυλιά τους στο δρόμο, και ψάχνει και αυτός για ένα δικό του κουτάβι. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες συναντά ένα UFO, το οποίο παίρνει το ρόλο ενός κουταβιού. (4 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
  

Panic in the Mailroom (2013)
★★★★★★☆☆☆☆
Δύο Minions που εργάζονται στην αίθουσα ταχυδρομείου του εργαστηρίου του ανακαλύπτουν τον ορό μετάλλαξης PX-41, ο οποίος μεταμορφώνει έναν από τους δύο σε άγριο μοβ τέρας. (5 λεπτά) (Ηλικία: 4+)


Training Wheels (2013)
★★★★★★★☆☆☆
Όταν η Agnes στην προσπάθειά της να προλάβει ένα φορτηγό παγωτού με τη Margo και την Edith πέφτει από το ποδήλατό της, τρία Minions αναλαμβάνουν να την προπονήσουν και να τροποποιήσουν το ποδήλατο. (4 λεπτά) (Ηλικία: 4+)


Binky Nelson Unpacified (2015)
★★★★★★☆☆☆☆
Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Nelson χάνει την πιπίλα του κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης ληστείας ενός μουσείου, στο οποίο επιστρέφει τη νύχτα μόνος του για να τη βρει. (5 λεπτά) (Ηλικία: 4+)


Competition (2015)
★★★★★☆☆☆☆☆
Δύο Minions παρασύρονται σε έναν διαγωνισμό, ο οποίος γρήγορα παίρνει καταστροφικές διαστάσεις. (4 λεπτά) (Ηλικία: 4+)Cro Minion (2015)
★★★★★★☆☆☆☆
Δύο Minions αναλαμβάνουν την απαιτητική φύλαξη ενός προϊστορικού μωρού. (5 λεπτά) (Ηλικία: 4+)Mower Minions (2016)
★★★★★★☆☆☆☆
Πέντε Minions κόβουν το γκαζόν σε ένα σπίτι ηλικιωμένων, προσπαθώντας να κερδίσουν χρήματα για να αγοράσουν ένα μπλέντερ που έχουν δει σε μια τηλεοπτική διαφήμιση. (4 λεπτά) (Ηλικία: 4+)