Οι Απίθανοι (2004)

Οι Απίθανοι (2004-2019)

Οι Απίθανοι (2004)
Η σειρά ταινιών Οι Απίθανοι, από τα στούντιο της Pixar, αποτελείται από μία ταινία μεγάλου μήκους που κυκλοφόρησε το 2004, μια ταινία μικρού μήκους, βασισμένη σε χαρακτήρες της ταινίας, με  τίτλο "Η Επίθεση του Τζακ-Τζακ" η οποία κυκλοφόρησε το 2005, και μια δεύτερη ταινία μεγάλου μήκους η οποία βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

Η ταινία έλαβε πολύ καλές κριτικές και πολλά βραβεία καθώς ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ, κερδίζοντας 2 από αυτά, τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Μοντάζ Ηχητικών Εφέ. Επίσης κέρδισε ένα Annie, ένα Saturn και ένα Hugo Award, ενώ ήταν υποψήφια και για Χρυσή Σφαίρα. 

Επιπλέον, η ταινία αποδείχθηκε ταυτόχρονα και πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία αφού με προϋπολογισμό τα 92 εκατομμύρια δολάρια απέφερε παγκοσμίως περισσότερα από 631 εκατομμύρια, μόνο από εισπράξεις εισιτηρίων.

Σκηνοθέτης: Μπραντ Μπερντ
Ηθοποιοί: Κρεγκ Τ. Νέλσον, Χόλι Χάντερ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάρα Βόουελ


Οι ΑπίθανοιThe Incredibles (2004)
"Οι Απίθανοι"  
★★★★★★★★☆☆
Μια οικογένεια Σούπερ Ηρώων προσπαθεί να ζήσει μια ήσυχη ζωή στα προάστια, απομακρυσμένη από κάθε είδους ηρωική δραστηριότητα. Αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα καθώς κάνει την εμφάνισή του ένας εχθρός από το παρελθόν. (115 λεπτά) (Ηλικία: 7+)Jack-Jack Attack (2005) 
"Η Επίθεση του Τζακ-Τζακ"    
★★★★★★★
H ταινία βασίζεται στον χαρακτήρα Τζακ-Τζακ της ταινίας Οι Απίθανοι, που επίσης σκηνοθετήθηκε από τον Μπραντ Μπρεντ και περιλαμβάνεται στην έκδοσή του DVD της. Η ταινία περιγράφει την παραμονή του Τζακ-Τζακ στο σπίτι με την Κάρι, την μπέιμπι σίτερ και την εξέλιξη των δυνάμεών του. (5 λεπτά) (Ηλικία: 3+)


The Incredibles 2 (2019)
"Οι Απίθανοι 2"  
☆☆☆ ☆☆☆☆☆☆  
Η Έλεν και ο Μπομπ φαίνεται να εγκαταλείπουν για πάντα τη ζωή των Σούπερ Ηρώων!

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας: