Κουνγκ Φου Πάντα 3 (2016)Κουνγκ Φου Πάντα 3 (2016)

Κουνγκ Φου Πάντα 3 (2016)Kung Fu Panda 3 (2016)
"Κουνγκ Φου Πάντα 3"
★★★★★★★★☆☆
Καθώς ο Μάστερ Σίφου προσπαθεί να βρει το Τσι του, τη ζωτική εσωτερική του ενέργεια, τη θέση του ως Δάσκαλος των Υπέροχων Πέντε αναλαμβάνει ο Πο, ο οποίος ταυτόχρονα επανασυνδέεται απροσδόκητα με τον χαμένο βιολογικό του πατέρα. Όταν ο Κάι, ένας υπερφυσικός, επικίνδυνος πολεμιστής κλέβει το τσι των δασκάλων Κουνγκ Φου, ο Πο επιστρέφει στη γενέτειρά του, τον μυστικό παράδεισο των πάντα, για να μάθει πως μπορεί να γίνει ο ίδιος μάστερ του τσι. (95 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γιου Νέλσον, Αλεσάντρο Καρλόνι
Σκηνοθεσία: Τζακ Μπλακ, Μπράιαν Κράνστον, Ντάστιν Χόφμαν, Αντζελίνα Τζολί, Τζ. Κ. Σίμονς, Τζάκι Τσαν, Λούσι Λιου, Σεθ Ρόγκεν

Το τρίτο μέρος της κωμικής σειράς πολεμικών τεχνών Κουνγκ Φου Πάντα και 32η παραγωγή της DreamWorks Animation, εξιστορεί άλλη μια συγκινητική και γεμάτη δράση φανταστική περιπέτεια του αναπάντεχου θρυλικού ήρωα, την οποία εμπλουτίζει όπως και οι προηγούμενες, με ανάλαφρο και έξυπνο χιούμορ και απλά μα βαθιά μηνύματα της κινεζικής σοφίας.

Η μουσική επένδυση σε κινέζικο στυλ αναπτύσσει περαιτέρω τους γνώριμους και διασκεδαστικούς ρυθμούς της σειράς, ενώ περιλαμβάνει και ερμηνείες από διάσημους Ασιάτες μουσικούς. Η ταινία καθώς αφηγείται διαφορετικές ιστορίες, εναλλάσσει το αναζωογονημένο τρισδιάστατο animation με έναν πανέμορφο καλλιτεχνικό σχεδιασμό στο χέρι, σε παραδοσιακό κινέζικο ύφος.

Ο Πο αφού ξεπέρασε την αυτοαμφισβήτηση και κατέκτησε την ψυχική γαλήνη, σε αυτή του την περιπέτεια ανακαλύπτει πως ο μόνος τρόπος για να σταματήσει τον ανταγωνιστή είναι να βρει τον εαυτό του και αποδεχθεί την πολυδιάστατη φύση του. Αναγνωρίζοντας τα επιμέρους και πολύ διαφορετικά κομμάτια που συγκροτούν τη μοναδική του ύπαρξη, το συναρπαστικό ταξίδι του Πο προς την αυτοολοκλήρωση φτάνει στο τέλος του επικά και ο ίδιος κατακτά επάξια τον βαρυσήμαντο τίτλο του Δασκάλου.

Κεντρικά θέματα είναι η οικογένεια, η ταυτότητα, η αφοσίωση, η συνεργασία και η μεταλαμπάδευση της γνώσης. Ο Κάι είναι ένας τρομακτικός ταύρος, ο οποίος μετατρέπει φίλους και συμμάχους σε απειλητικούς πολεμιστές από νεφρίτη, οι οποίοι μάχονται τον Πο. Επιπλέον, υπάρχουν στιγμές έντονης συγκίνησης, όπως η ανάμνηση του θανάτου της μητέρας του Πο.


Προηγούμενες Ταινίες:

"Κουνγκ Φου Πάντα"
★★★★★★★★★☆
Ο Πο ένα ενθουσιώδες, εγκάρδιο και αδέξιο πάντα, είναι μεγάλος θαυμαστής των πολεμικών τεχνών και των Υπέροχων Πέντε, των ηρωικών πολεμιστών Κουνγκ Φου, που μαθητεύουν υπό τον Δάσκαλο Σίφου. Ο Πο αποκτά την ευκαιρία να μάθει Κουνγκ Φου δίπλα στα ινδάλματά του, όταν ο σοφός δημιουργός του Κουνγκ Φου, Δάσκαλος Ουγκγέι τον επιλέγει ως τον πολεμιστή που θα εκπληρώσει μια αρχαία προφητεία και θα σώσει την Κοιλάδα της Ειρήνης από τον αδίστακτο Τάι Λανγκ. (92 λεπτά) (Ηλικία: 5+)  Περισσότερα...


"Κουνγκ Φου Πάντα 2"
★★★★★★★★★☆
Ο Πο ζει το όνειρό του ως μάστερ του Κουνγκ Φου, προστατεύοντας την Κοιλάδα της Ειρήνης μαζί με τους Υπέροχους Πέντε. Ταυτόχρονα, ο Άρχοντας Σεν, ένα τυραννικό παγώνι αναπτύσσει ένα μυστικό όπλο για να αφανίσει το Κουνγκ Φου. Ο ίδιος, 20 χρόνια νωρίτερα, ήταν υπεύθυνος για μια θανατηφόρα επίθεση στο χωριό των γιγάντιων πάντα, καθώς προσπαθούσε να αποφύγει την προφητεία που κάνει λόγο για έναν μαύρο και άσπρο πολεμιστή που θα τον νικήσει. (90 λεπτά) (Ηλικία: 6+) Περισσότερα...


Μικρού Μήκους:

Kung Fu Panda: Secrets of the Masters (2011)
"Κουνγκ Φου Πάντα: Τα Μυστικά των Μεγάλων Δασκάλων" 
★★★★★★★★☆☆ 
Ο Πο και η Συμμορία των Υπέροχων Πέντε αποκαλύπτουν το μύθο των τριών από τους μεγαλύτερους ήρωες του Κουνγκ Φου, του Δάσκαλου Ρινόκερου, του Δάσκαλου Βόδι, και του Δάσκαλου Κροκόδειλου. (23 λεπτά) (Ηλικία: 4+)

Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (2008)
"Κουνγκ Φου Πάντα: Τα Μυστικά της Συμμορίας των Πέντε" 
★★★★★★★★☆☆ 
Ο Πο πρέπει να διδάξει πολεμικές τέχνες σε μια τάξη από θορυβώδη λαγουδάκια, και αφηγείται ιστορίες για κάθε μέλος της Συμμορίας των Υπέροχων Πέντε. (25 λεπτά) (Ηλικία: 4+)


Kung Fu Panda Holiday (2010)
"Οι Γιορτές του Κουνγκ Φου Πάντα" 
★★★★★★★★☆☆ 
Ο Πο είναι ο οικοδεσπότης της χειμερινής γιορτής, στην οποία συγκεντρώνονται όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι του "Kung Fu" και πρέπει να τη διοργανώσει με κάθε επισημότητα. Ο Πο θέλει να έχει και τον πατέρα του μαζί, όμως εκείνος είναι ανένδοτος και παραμένει στο εστιατόριο του, για τους μοναχικούς ανθρώπους που δεν έχουν προσκληθεί σε κάποιο γεύμα τις μέρες των γιορτών. (21 λεπτά) (Ηλικία: 4+)Τηλεοπτική Σειρά:

Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness (2011) 
"Κουνγκ Φου Πάντα: Η Σειρά" 
★★★★★★★★☆☆ 
Η τηλεοπτική σειρά από τη σειρά ταινιών Κουνγκ Φου Πάντα μας αφηγείται τις ασταμάτητες περιπέτειες του πάντα Πο καθώς εκπαιδεύεται, προστατεύει, μάχεται και διδάσκει, ως ο νεότερος ήρωας στην Κοιλάδα της Ειρήνης! (22 λεπτά) (Ηλικία: 4+)