Μίνι Πράκτορες (2001-2011)Μίνι Πράκτορες (2001) 

Μίνι Πράκτορες (2001)


Spy Kids (2001)
"Μίνι Πράκτορες"
★★★★★★★☆☆☆
Δύο αδέρφια ανακαλύπτουν ότι οι γονείς τους είναι μυστικοί πράκτορες και μάλιστα βρίσκονται σε κίνδυνο και πρέπει να γίνουν οι ίδιοι μίνι πράκτορες για να τους σώσουν. (88 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ
Ηθοποιοί: Αντόνιο Μπαντέρας, Κάρλα Γκουτζίνο, Άλαν Κάμινγκ, Αλέξα ΠέναΒέγκα, Ντάριλ Σαμπάρα


Η σειρά ταινιών Μίνι Πράκτορες, σε σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία του Μεξικανού δημιουργού Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, αποτελείται από τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους.

Φανταστείτε έναν συνδυασμό μεταξύ Τζέιμς Μποντ και Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, και θα πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε από τους Μίνι Πράκτορες, μια φρέσκια​​, αστεία, συναρπαστική και απίθανα εφευρετική σειρά παιδικών ταινιών hi-tech φαντασίας!

Η πρώτη ταινία μάλιστα, έχει ακριβώς το σωστό μείγμα δράσης, τεχνολογίας, φαντασίας, συναρπαστικής περιπέτειας, θαυμάσιων ειδικών εφέ, και έξυπνης κωμωδίας που την κάνει ιδανική για κάθε παιδί και την οικογένεια του. 

Η σειρά παρουσιάζει μια σταθερή πτώση στην ποιότητα όσο τα sequels αυξάνουν, κάτι που θα προσέξουν άμεσα οι ενήλικες. Όμως, το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι ταινίες (παιδιά μεταξύ 7 και 12 ετών), το πιθανότερο είναι να τις βρουν όλες εξαιρετικά διασκεδαστικές.

Οι σειρά περιέχει θετικά μηνύματα, κυρίως γύρω από την πίστη στις δυνάμεις μας, τις οικογενειακές σχέσεις, την εμπιστοσύνη και την αυτοθυσία, και είναι επίσης αξιοσημείωτο το ότι διαθέτει εξαιρετικά δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες.


Συνέχειες:

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (2002) 
"Μίνι Πράκτορες 2: Το Νησί των Χαμένων Ονείρων"
★★★★★★☆☆☆☆
Τα αδέλφια Κορτέζ στην πρώτη επίσημη αποστολή τους ως Πράκτορες του OSS (Organization of Super Spies), φτάνουν σε ένα μυστηριώδες νησί, όπου συναντούν έναν γενετικό επιστήμονα και μια ομάδα αντίπαλων παιδιών πρακτόρων. (100 λεπτά) (Ηλικία: 7+)

Spy Kids 3-D: Game Over (2003) 
"Μίνι Πράκτορες 3: Τρισδιάστατοι Κατάσκοποι"
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Η Κάρμεν βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα σε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, το οποίο σχεδιάστηκε από τη νέα Νέμεσις των παιδιών, τον Toymaker. Τώρα, είναι στο χέρι του Τζούνι να σώσει την αδελφή του και τον κόσμο. (84 λεπτά) (Ηλικία: 7+)

Spy Kids: All the Time in the World (2011) 
"Spy Kids 4: Το Τέλος Του Χρόνου "
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Μια πρώην πράκτορας, η Μαρίσα, επανέρχεται στη δράση μαζί με τα δύο θετά παιδιά της, τη Ρεμπέκα και τον Σέσιλ, όταν ο μανιακός TimeKeeper επιχειρεί να καταλάβει τον κόσμο. (89 λεπτά) (Ηλικία: 7+)