Νάννι ΜακΦί (2005)Νάννι ΜακΦί (2005)

Νάννι ΜακΦί (2005)


"Νάννι ΜακΦί: Η Μαγική Νταντά" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο χήρος Μπράουν χρειάζεται νταντά για τα 7 ατίθασα παιδιά του κι έχει διορία ένα μήνα να παντρευτεί για να μη χάσει την οικονομική βοήθεια της πλούσιας θείας του. Η νταντά Μακφί, με τις μαγικές δυνάμεις της, θα βάλει τάξη στο σπιτικό του. (97 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς
Ηθοποιοί: Έμα Τόμσον, Κόλιν Φερθ, Άντζελα Λάνσμπουρι, Κέλι ΜακΝτόναλντ


Η ταινία μεγάλου μήκους Νάννι ΜακΦί: Η Μαγική Νταντά και η συνέχεια της, με τίτλο Η Νάννι Μακφί και ο Μεγάλος Σαματάς που κυκλοφόρησε 5 χρόνια αργότερα, βασίζονται στα βιβλία φαντασίας της Βρετανίδας συγγραφέα παιδικών βιβλίων Κριστιάνα Μπραντ.

Πολύ γλυκές και τρυφερές ταινίες, που διδάσκουν όμορφα μαθήματα τόσο στους πρωταγωνιστές, όσο και στους θεατές μικρούς και μεγάλους. Με μαγικά σκηνικά, καταπληκτικό καστ, εντυπωσιακά ειδικά εφέ, αλλά και μια παραδοσιακή πλοκή, που παραμένει πιστή στα βιβλία, η σειρά παιδικών ταινιών Νάννι ΜακΦι είναι βέβαιο πως θα διασκεδάσει και θα γοητεύσει όλη την οικογένεια.


Συνέχεια:

Nanny McPhee and the Big Bang (2010)
"Η Νάννι Μακφί και ο Μεγάλος Σαματάς" 
★★★★★★☆☆☆☆
Η νταντά Μακφί καταφτάνει για να βοηθήσει μια νεαρή μητέρα που προσπαθεί να διαχειριστεί το οικογενειακό αγρόκτημα ενώ ο σύζυγός της βρίσκεται στον πόλεμο. (109 λεπτά) (Ηλικία: 7+)