Λίλο και Στιτς (2002)

Λίλο και Στιτς (2002)

Λίλο και Στιτς (2002)


Lilo & Stitch (2002)
"Λίλο και Στιτς"
★★★★★★★☆☆☆
Όταν η Λίλο ευχήθηκε να αποκτήσει έναν αφοσιωμένο φίλο, δεν φανταζόταν ότι αυτός θα ήταν Νο 1 καταζητούμενος στον Γαλαξία! (85 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Σκηνοθεσία: Κρις Σάντερς, Ντιν ΝτέΜπλουα
Ηθοποιοί: Ντάβεϊ Τσέις, Τία Καρέρε, Κέβιν Μακ Ντόναλντ, Τζέισον Σκοτ Λι, Κρις ΣάντερςΗ σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων "Λίλο και Στιτς" παραγωγής των στούντιο της Disney, αποτελείται από μία κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους, τρεις συνέχειες οι οποίες κυκλοφόρησαν απευθείας σε DVD, μία τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων από το Disney Channel TV και μία Ιαπωνική Άνιμε τηλεοπτική σειρά.

Το Λίλο & Στιτς διαθέτει μια χαριτωμένη ιστορία, προσφιλείς χαρακτήρες, συγκλονιστική μουσική επένδυση κλασικών τραγουδιών του Έλβις Πρίσλεϊ και έναν εκπληκτικό σχεδιασμό στο χέρι.

Στο επίκεντρό της, πρόκειται για μια συνηθισμένη ιστορία γύρω από τη φιλία ενός παιδιού και ενός ζώου. Όμως, η Λίλο δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί και ο Στιτς σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο ζώο. Επιπλέον, τα πανέμορφα σκηνικά της Χαβάης, τα πολύχρωμα γραφικά και τα παιδικά αστεία προσθέτουν μια ακόμα αίσθηση φρεσκάδας σε μια αρκετά τρυφερή και συναισθηματική οικογενειακή ταινία. 


Επόμενες Ταινίες:

Stitch! The Movie (2003) 
"Στιτς! Η Ταινία" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Η απίθανη οικογένεια της Λίλο και του Στιτς πρέπει να εντοπίσει τα 625 πειραματικά πλάσματα του δόκτορα Τζούμπα, και να τα σώσουν από τον επικίνδυνο καπετάνιο Γκαντού. (60 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Σκηνοθεσία: Τόνι Γκρεγκ, Μπομπς Γκάναγουέϊ 
Ηθοποιοί: Ντάβεϊ Τσέις, Τία Καρέρε, Κρις Σάντερς, Κέβιν Μακ ΝτόναλντLilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch (2005) 
"Λίλο & Στιτς 2: Ο Στιτς Έχει Πρόβλημα" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ενώ η Λίλο προσπαθεί να δημιουργήσει έναν πρωτότυπο χορό για τον διαγωνισμό Χούλα, ο Στιτς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να καταστρέψει τη φιλία του με την Λίλο, μα ακόμα και τον ίδιο. (68 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Σκηνοθεσία: Μάικλ Λαμπάς, Άντονι Λεοντίς
Ηθοποιοί: Ντακότα Φάνινγκ, Τία Καρέρε, Κέβιν Μακ Ντόναλντ, Τζέισον Σκοτ Λι, Κρις ΣάντερςLeroy & Stitch (2006) 
"Λιρόϊ και Στιτς" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια προσπαθειών να εντοπίσει τα 625 πειραματικά πλάσματα του Δόκτορα Τζούμπα και να βρει ένα σπίτι για κάθε ένα από αυτά, η Λίλο και η οικογένειά της τιμούνται από την Διαγαλαξιακή Συμμαχία. (73 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Σκηνοθεσία: Τόνι Γκρεγκ, Μπομπς Γκάναγουεϊ
Ηθοποιοί: Ντάβεϊ Τσέις, Τία Καρέρε, Κρις Σάντερς, Κέβιν Μακ Ντόναλντ
Τηλεοπτικές Σειρές:

 
Lilo & Stitch: The Series (2003) 
"Λίλο και Στιτς: Η Σειρά" 
★★★★★★☆☆☆ 
Το θορυβώδες δίδυμο πρέπει να βρει τα υπόλοιπα 625 πειραματικά εξωγήινα πλάσματα του Δρ. Τζούμπα, τα οποία έχουν εξαπλωθεί στη Χαβάη. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)Stitch! (2008-2012) 
"Στιτς!" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Η άνιμε διασκευή του Λίλο και Στιτς, όπου στη θέση της Λίλο έχει ως ηρωίδα ένα κορίτσι από την Ιαπωνία, το οποίο ονομάζεται Γιούνα, και διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό νησί της Οκινάουα, αντί στην Χαβάη. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)