Αυτοκίνητα (2006-2011)

Σειρά Ταινιών Αυτοκίνητα (2006-2011)

 

Αυτοκίνητα (2006-2011)
Η σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Αυτοκίνητα" από την Pixar σε συνεργασία με τα στούντιο της Disney αποτελείται έως τώρα από δύο ταινίες μεγάλου μήκους, δύο ταινίες μικρού μήκους, 2 τηλεοπτικές σειρές, μία Spin - Off σειρά ταινιών με τίτλο Αεροπλάνα, και από μια τρίτη ταινία μεγάλου μήκους υπό παραγωγή.

Και οι δύο ταινίες μεγάλου μήκους που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, είχαν συνολικό προϋπολογισμό παραγωγής τα 320 εκατομμύρια δολάρια, και απέφεραν περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως μόνο από εισπράξεις εισιτηρίων.

Σκηνοθέτες: Τζον Λάσιτερ, Τζο Ρανφτ, Μπραντ Λιούις
Ηθοποιοί: Όουεν Γουίλσον, Πολ Νιούμαν, Μπόνι Χαντ, Larry the Cable Guy, Έντι Ίζαρντ


ΑυτοκίνηταCars (2006) 
"Αυτοκίνητα  
★★★★★★★★
Ο Κεραυνός Μακουίν, ανερχόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο αποφασισμένο να πετύχει, θα ανακαλύψει τελικά ότι η ζωή είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Pixar και Disney στα καλύτερα τους. (117 λεπτά) (Ηλικία: 5+) 
Mater and the Ghostlight (2006)
"Ο Μπάρμπας και το Φως Φάντασμα"
★★★★★★
Ο Μπάρμπας από την σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων "Αυτοκίνητα", τρομάζει τους φίλους του, μέχρι τη στιγμή που τον τρομάζουν και εκείνοι. (7 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
Tokyo Mater (2008)
"Ο Μπάρμπας στο Τόκιο"

★★★★★★
Ο Μπάρμπας προσγειώνεται στο Τόκιο, όπου ο αρχηγός μιας συμμορίας νίντζα τον προκαλεί σε αγώνα drift​​. Με τη βοήθεια του φίλου του, "Δράκου" Κεραυνού Μακουίν και κάποιες ειδικές τροποποιήσεις οδεύει προς τη νίκη. (7 λεπτά) (Ηλικία: 4+) 

Αυτοκίνητα 2 Οι Καλύτερες Παιδικές Ταινίες του 2011Cars 2 (2011) 
"Αυτοκίνητα 2"   
★★★★★★★☆☆☆ 
Το αστέρι των αγώνων αυτοκίνητων Κεραυνός Μακουίν και ο καλύτερός του φίλος Μέιτερ (Μπάρμπας) ταξιδεύουν στην υδρόγειο για τον αγώνα World Grand Prix. Ο δρόμος, όμως, για το πρωτάθλημα γίνεται πιο δύσκολος καθώς ο Μπάρμπας μπλέκει σε μια δική του ενδιαφέρουσα περιπέτεια, εκείνη της διεθνούς κατασκοπείας! (106 λεπτά) (Ηλικία: 5+)


Δείτε επίσης 10 απίθανα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τις ταινίες

 

 10 Πράγματα που Δεν Γνωρίζατε για τις Ταινίες της Σειράς Cars, Αυτοκίνητα της PixarΓια άλλη μία φορά η Pixar, παρασύρει τους θεατές της σε ένα ενδιαφέρον κυνήγι θησαυρού, κρύβοντας μικρές λεπτομέρειες, εμφανίσεις έκπληξη και καλά μελετημένα "πασχαλινά αυγά, στη σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων "Αυτοκίνητα"!  Περισσότερα...

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Αυτοκίνητα (2006):Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Αυτοκίνητα 2 (2011):