Μπαμπούλες (2001 - 2013)

Μπαμπούλες (2001 - 2014)

 

Μπαμπούλες (2001 - 2013)
Η σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Μπαμπούλες" από την Pixar σε συνεργασία με τα στούντιο της Disney αποτελείται έως τώρα από δύο ταινίες μεγάλου μήκους και δύο ταινίες μικρού μήκους.

Όλες οι ταινίες είναι άκρως απολαυστικές και είναι φτιαγμένες από το ίδιο μείγμα χιούμορ, συναισθήματος, ταλέντου και τεχνικής μαγείας που έχει μετατρέψει αυτόματα κάθε ταινία της Pixar σε κλασσικό αριστούργημα.

Όπως ο Jim Henson, αποφάσισε να κάνει τους χαρακτήρες του αγαπημένου Sesame Street τέρατα, έτσι ώστε κανένα παιδί να μην ξαναφοβηθεί τον μπαμπούλα, έτσι και οι άνθρωποι πίσω από αυτές τις υπέροχες ταινίες δημιούργησαν τέρατα τέτοια, που ακόμα και το πιο ευαίσθητο παιδί θα τα βρει ασφαλή και χαριτωμένα.

Σκηνοθέτες: Πιτ Ντόκτερ, Λι Άνκριτς, Ντέιβιντ Σίλβερμαν
Ηθοποιοί: Τζον Γκούντμαν, Μπίλυ Κρίσταλ, Στιβ Μπουσέμι, Μαίρη Γκιμπς


Οι Καλύτερες Ταινίες για Παιδιά Μπαμπούλας Α.Ε.Monsters, Inc. (2001)
 "Μπαμπούλας Α.Ε."
★★★★★★★★★☆
Οι Μπαμπούλες παράγουν ενέργεια για την πόλη τους τρομάζοντας παιδιά, αλλά οι ίδιοι τρομάζουν στην ιδέα να μολυνθούν από τα παιδιά. Όταν η γλυκύτατη Μπου εισβάλλει στην πόλη τους ο Τζέημς και Μάικ βλέπουν τον κόσμο τους με άλλο μάτι. Άλλη μία επιτυχημένη συνεργασία των στούντιο Disney και Pixar. (92 λεπτά) (Ηλικία: 5+)


Mike's New Car (2002)
"Το Καινούργιο Αυτοκίνητο του Μάικ"
★★★★★★★
Ο Μάικ αγόρασε ένα καινούριο αυτοκίνητο και δεν κρατιέται να το δείξει στον Σάλι. Το μόνο πρόβλημα είναι πως ο Μάικ δεν έχει μάθει να το χειρίζεται και φαίνεται πως αυτό δεν θα αποδειχθεί εύκολο επίτευγμα. Προβλήθηκε στον κινηματογράφο με την ταινία Μπαμπούλας Α.Ε. (4 λεπτά) (Ηλικία: 4+)Οι Καλύτερες Ταινίες για Παιδιά 2013 Μπαμπούλες ΠανεπιστημίουMonsters University (2013) 
"Μπαμπούλες Πανεπιστημίου"
★★★★★★★
Από τότε που ήταν μικρό τερατάκι, ο Μάικ Βαζόβσκι ονειρευόταν να γίνει Φοβιστής και για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, εγγράφεται στο Πανεπιστήμιο Τεράτων. Εκεί, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, συναντά τον Τζέιμς Π. Σάλιβαν (Σάλι). (104 λεπτά) (Ηλικία: 5+)Party Central (2014)
★★★★★★
Ο Μάικ και ο Σάλι περνούν μια εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο Τεράτων. Άλλο ένα ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα της συνεργασίας Pixar & Disney. (5 λεπτά) (Ηλικία: 4+) 


Δείτε επίσης 10 απίθανα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τις ταινίες


Τα 10 πιο συναρπαστικά πράγματα που δεν γνωρίζατε για τις ταινίες της Pixar Μπαμπούλας Α.Ε. (2001) και Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (2013)! Από κρυφές καμέο εμφανίσεις, ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το καστ και τους χαρακτήρες μέχρι απίθανες πληροφορίες για τη δημιουργία και την εξέλιξη της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων, εδώ θα βρείτε τα 10 πιο συναρπαστικά πράγματα που δεν γνωρίζατε για τις ταινίες της Pixar Μπαμπούλας Α.Ε. (2001) και Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (2013)! Περισσότερα...
Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Μπαμπούλας Α.Ε. (2001):
Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (2013):