Η Σούπερ Ομάδα του Σαντζέι (2015)

Η Σούπερ Ομάδα του Σαντζέι (2015)

 

Η Σούπερ Ομάδα του Σαντζέι (2015)
Στη "Σούπερ Ομάδα του Σαντζέι" από την Pixar, ο δημιουργός της Sanjay Patel χρησιμοποιεί τη δική του εμπειρία για να αφηγηθεί την ιστορία ενός πρώτης γενιάς Αμερικανού αγοριού, ινδικής καταγωγής, το9υ οποίου η αγάπη για τη δυτική ποπ κουλτούρα έρχεται σε σύγκρουση με τις παραδόσεις του πατέρα του. Ο Σάντζει απορροφάται στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων και των κόμικς, ενώ ο πατέρας του προσπαθεί να τον σπρώξει προς τις παραδοσιακές Ινδουιστικές πρακτικές. Η απροθυμία και η αδιαφορία του γρήγορα θα μετατραπούν σε μια εμπνευσμένη περιπέτεια γεμάτη δέος, καθώς το νεαρό αγόρι ξεκινά ένα ταξίδι που ποτέ δεν φανταζόταν.

Η Σούπερ Ομάδα του Σαντζέι έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Ανεσί στην Γαλλία στις 15 Ιουνίου του 2015, και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου του 2015, συνοδεύοντας την μεγάλου μήκους ταινία της Pixar, The Good Dinosaur (2015), Ο Καλόσαυρος.


Η Σούπερ Ομάδα του ΣαντζέιSanjay's Super Team (2015)
"Η Σούπερ Ομάδα του Σαντζέι"  
☆☆☆☆☆☆
Η μικρού μήκους ταινία των στούντιο της Pixar, ακολουθεί τα όνειρα ενός νεαρού αγοριού στην Ινδία, ο οποίος καθώς βαριέται τη θρησκευτική περισυλλογή του πατέρα του, διασκεδάζει τον εαυτό του με το να φαντάζεται τους αρχαίους ινδουιστικούς θεούς ως υπερήρωες. (7 λεπτά) (Ηλικία: 5+)