Μπομπ ο Σφουγγαράκης (2004-2015)Μπομπ ο Σφουγγαράκης (2004-2015)

Μπομπ ο Σφουγγαράκης (2004-2015)

Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτές οι ταινίες, οι οποίες βασίζονται στον χαρακτήρα της τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων Μπομπ ο Σφουγγαράκης, παρουσιάζουν αρκετές σκηνές καρτουνίστικης βίας, και ορισμένα ώριμα στοιχεία - συμπεριλαμβανομένων μεθυσμένων μαχών με μαχαίρι. Επίσης, το χιούμορ μπορεί να γίνει προσβλητικό και ακατάλληλο για παιδιά. Επιπλέον, το Bikini Bottom φαίνεται να έχει μια οικονομία που είναι εξ ολοκλήρου βασισμένη στα fast-food, στοιχείο που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τις οικογένειες που προσπαθούν να διδάξουν τα παιδιά να τρώνε υγιεινά.


The SpongeBob SquarePants Movie (2004)
"Μπομπ ο Σφουγγαράκης: Η Ταινία" 
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Ο Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με τον Αστερία, ξεκινούν μια περιπέτεια μακριά από την αγαπημένη τους πόλη στο βυθό, για να βρουν το κλεμμένο στέμμα του Βασιλιά Ποσειδώνα. (87 λεπτά) (Ηλικία: 10+)
Σκηνοθεσία: Στέφεν Χίλενμπεργκ, Μαρκ Όσμπορν
Ηθοποιοί: Τομ Κένι, Κλάνσι Μπράουν, Μπιλ Φάγκερμπακ, Κάρολιν Λόρενς, Σκάρλετ ΤζοχάνσονThe SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015)
"Μπομπ ο Σφουγγαράκης: Έξω Απ’ τα Νερά του" 
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Όταν ένας διαβολικός πειρατής κλέβει τη μυστική συνταγή του καβουροπάτι, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και η νέμεσης του, ο ραδιούργος Πλαγκτόν θα πρέπει να συνεργαστούν για να την πάρουν πίσω. (92 λεπτά) (Ηλικία: 10+)
Σκηνοθεσία: Πολ Τίμπιτ
Ηθοποιοί: Αντόνιο Μπαντέρας, Κλάνσι Μπράουν, Τομ Κένι, Μπιλ Φάγκερμπακ, Ρότζερ Μπάμπας