Αεροπλάνα (2013 - 2014)

Αεροπλάνα (2013 - 2014)

 

Η σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Αεροπλάνα" από τα στούντιο της Pixar σε συνεργασία με την Disney αποτελεί Spin-Off της επιτυχημένης σειράς Αυτοκίνητα (2006 - 2011), και περιλαμβάνει δύο ταινίες μεγάλου μήκους που κυκλοφόρησαν το 2013 και το 2014.

Η ταινία διαθέτει εντυπωσιακά 3D γραφικά, καλή μουσική, πολλά αστεία και τα παιδιά θα ενθαρύνουν και θα επευφημούν τον Ντάστι σε κάθε περιπέτειά του στους εναέριους αγώνες ή στη μάχη του με τη φωτιά.

Σκηνοθέτης: Κλέι Χολ, Ρόμπερτς Γκάναγουεϊ
Ηθοποιοί: Κάρλος Αλαζράκι, Ντέιν Κουκ, Στέισι Κίτς, Μπραντ Γκάρετ, Τζούλι Μπόουεν, Έντ Χάρις


Οι Καλύτερες Παιδικές Ταινίες ΑεροπλάναPlanes (2013)
"Αεροπλάνα"
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Ντάστι είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Ακόμα μία ταινία κινουμένων σχεδίων από την Pixar σε συνεργασία με την Disney. (91 λεπτά) (Ηλικία: 5+)Οι Καλύτερες Ταινίες για Παιδιά 2013 Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι ΠυροσβέστεςPlanes: Fire & Rescue (2014)
"Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο παγκοσμίου, πλέον, φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει ότι εξαιτίας μιας βλάβης μπορεί να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά. Του δίνεται όμως η ευκαιρία να αναδειχθεί σε πραγματικό ήρωα και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. (83 λεπτά) (Ηλικία: 5+)Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Αεροπλάνα (2013) σε υψηλή ανάλυση:
Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες (2014) σε υψηλή ανάλυση: