Αεροπλάνα (2013 - 2014)Αεροπλάνα (2013)

Planes (2013)


Planes (2013)
"Αεροπλάνα"
★★★★★★★☆☆☆
Ο Ντάστι είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Ακόμα μία ταινία κινουμένων σχεδίων από την Pixar σε συνεργασία με την Disney. (91 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
Σκηνοθεσία: Κλέι Χολ
Ηθοποιοί: Ντέιν Κουκ, Τέρι Χάτσερ, Πριγιάνκα ΤσόπραΗ σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Αεροπλάνα" από τα στούντιο της Pixar σε συνεργασία με την Disney αποτελεί Spin-Off της επιτυχημένης σειράς Αυτοκίνητα (2006 - 2011), και περιλαμβάνει δύο ταινίες μεγάλου μήκους που κυκλοφόρησαν το 2013 και το 2014.

Οι ταινίες διαθέτουν εντυπωσιακά 3D γραφικά, καλή μουσική, πολλά αστεία και τα παιδιά θα ενθαρρύνουν και θα επευφημούν τον Ντάστι σε κάθε περιπέτειά του στους εναέριους αγώνες ή στις μάχες του με τη φωτιά.


Συνέχεια:

Planes: Fire & Rescue (2014)
"Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει ότι εξαιτίας μιας βλάβης μπορεί να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά. Του δίνεται όμως η ευκαιρία να αναδειχθεί σε πραγματικό ήρωα και να  μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Μια παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων με την υπογραφή των Pixar και Disney στη λίστα των καλύτερων animated 3d movies του 2014. (83 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτς Γκάναγουεϊ
Ηθοποιοί: Ντέιν Κουκ, Τέρι Χάτσερ, Κάρλος Αλαζράκι, Στέισι Κίτς, Μπραντ Γκάρετ, Τζούλι Μπόουεν, Έντ Χάρις