Αγγλικά για Παιδιά Δημοτικού και Νήπια Online



Οι Καλύτερες Εκπαιδευτικές Σειρές Εκμάθησης Αγγλικών για Παιδιά Δημοτικού και Νήπια

Οι Καλύτερες Εκπαιδευτικές Σειρές Εκμάθησης Αγγλικών για Παιδιά Δημοτικού και Νήπια

Εκπαιδευτικές παιδικές σειρές και εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης αγγλικών για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω. Βραβευμένα κινούμενα σχέδια στα αγγλικά για νήπια, παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού, με την υπογραφή των μεγαλύτερων στούντιο όπως Disney Channel TV, Nickelodeon και Warner Bros.


Βαθμολογία: ★★★★★★★★★★

Little Einsteins (2005) 
"Οι Μικροί Αϊνστάιν" 
★★★★★★★★★★
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας από την Disney. Οι τέχνες όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, ο χορός και ιδιαίτερα η κλασική μουσική δημιουργούν ένα πολύχρωμο σκηνικό για τις περιπέτειες των τεσσάρων ταλαντούχων φίλων. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, τα μουσικά όργανα και την αξία της συνεργασίας καθώς βοηθούν διαδραστικά τους ήρωες να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους. (23 λεπτά) (Ηλικία: 2+)



Pocoyo (2005)
"Ποκογιό"
★★★★★★★★★★
Τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας ισπανικής και βρετανικής συμπαραγωγής. Μέσα σε ένα λευκό τρισδιάστατο κόσμο, βρίσκεται ο Ποκόγιο, ένα τρίχρονο ενθουσιώδες αγόρι και οι καλοί του φίλοι του, ο Πάτο η Πάπια, η Έλλι η Ελεφαντίνα, η Λούλα το σκυλάκι, και τα πουλάκια Σλίπι και Μπέιμπι Μπερντ. Ο νεαρός ήρωας ζει απλές και μαγικές περιπέτειες και διδάσκεται αξίες όπως η φιλία, η υπομονή, ο σεβασμός και η αλληλοβοήθεια. (7 λεπτά) (Ηλικία: 2+)


Βαθμολογία: ★★★★★★★★★☆

Peppa Pig (2004)
"Πέππα, το Γουρουνάκι"
★★★★★★★★★☆
Στον πολύχρωμο κόσμο της Πέππα συνυπάρχουν ειρηνικά διάφορα ζωάκια, όπως ελέφαντες, ζέβρες, αλεπούδες, πόνι, σκύλοι και γαϊδουράκια. Στην τετράχρονη γουρουνίτσα αρέσει να χοροπηδά στα λασπόνερα, να πηγαίνει εκδρομές με την οικογένειά της, να επισκέπτεται τους δραστήριους παππούδες της και να παίζει με τον αδελφό της τον Τζορτζ και τους φίλους της. (5 λεπτά) (Ηλικία: 2+)



Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆

Bubble Guppies (2011)
"Μπαμπλ Γκάμπις" 
★★★★★★★★☆☆
Χαρούμενη εκπαιδευτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Μέρος του προγράμματος learn english, οι φανταστικοί χαρακτήρες παραδίδουν αγγλικά μαθήματα. (23 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 





Sesame Street (1969)
"Σέσαμι Στριτ"
★★★★★★★★☆☆
Άκρως εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά δημοτικού. Τα παιδιά μαθαίνουν αριθμούς, έννοιες και αγγλικά. Το Sesame Street χτίστηκε γύρω από μία καινοτόμα διορατικότητα: ότι αν μπορείς να κρατήσεις την προσοχή των παιδιών, μπορείς και να τα εκπαιδεύσεις.(60 λεπτά) (Ηλικία: 3+)



Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆

Word Party (2016)
★★★★★★★☆☆☆
Μια διαδραστική εκπαιδευτική σειρά προσχολικής ηλικίας από τα στούντιο της The Jim Henson Company η οποία ακολουθεί τέσσερα πρόθυμα και ευγενικά μωρά ζωάκια καθώς μαθαίνουν νέες λέξεις και απλές έννοιες μέσω παιχνιδιών και μικρών καθημερινών περιπετειών. (11 λεπτά) (Ηλικία: 1+)





Hooplakidz (2012)
"Χούπλακιντζ"
★★★★★★★☆☆☆
Μια χαρούμενη, πολύχρωμη σειρά για μωρά και μικρά παιδιά, η οποία προσφέρει εκπαιδευτικά βίντεο, κλασικά παιδικά τραγούδια και αγγλικά νανουρίσματα. Το εκπαιδευτικό της περιεχόμενο αποτελείται από σύντομα, ευχάριστα και αποτελεσματικά βίντεο εκμάθησης των πρώτων αγγλικών λέξεων, των αριθμών, των χρωμάτων, των σχημάτων και της αγγλικής αλφαβήτου. (3 λεπτά) (Ηλικία: 2+)



Martha Speaks (2008)
"Μάρθα Το Σκυλάκι που Μιλά"
★★★★★★★☆☆☆
Η Μάρθα είναι ένας σκύλος που μιλά και μαθαίνει στα παιδιά καλούς τρόπους και παραδίδει μαθήματα αγγλικών. Η σειρά είναι βασισμένη στα ομώνυμα βιβλία αγγλικών και μία ακόμα προσθήκη στη λίστα του learn english online προγράμματος. Μία σειρά που μπορεί να χρησιμοποιήθει ακόμα και από φροντιστήριο ξένων γλωσσών. (28 λεπτά) (Ηλικία: 4+)




Super Why! (2007)
"Σούπερ Γουάι" 
★★★★★★★☆☆☆
Χαρούμενη εκπαιδευτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Μέρος του προγράμματος learn english online, οι φανταστικοί χαρακτήρες παραδίδουν μαθήματα αγγλικών στα παιδιά. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+)





Word World (2007)
"Ο Κόσμος των Λέξεων"
★★★★★★★☆☆☆
Άλλη μία συμμετοχή στην λίστα learn english online. Τα παιδιά μαθαίνουν δωρεάν αγγλικά μέσα από χαρακτήρες σχηματισμένους από την αγγλική τους λέξη. (28 λεπτά) (Ηλικία: 3+)





Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆


LittleBabyBum® (2011)
★★★★★★☆☆☆☆ 
Όμορφα και πολύχρωμα 3D animation παιδικών τραγουδιών, σε υψηλή ανάλυση. (2 λεπτά) (Ηλικία: 2)
Mother Goose Club (2011) 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Τα νήπια και τα μεγαλύτερα παιδιά προσχολικής ηλικίας, οι γονείς και οι δάσκαλοι αγαπούν τους έξι πολύχρωμους, φιλικούς και πάντα χαρούμενους χαρακτήρες, οι οποίοι παρακινούν τα παιδιά να χορέψουν, να μάθουν και να τραγουδήσουν μαζί τους. (2 λεπτά) (Ηλικία: 2)






TuTiTuTV (2010)
★★★★★★☆☆☆☆ 
Τα παιχνίδια ζωντανεύουν μέσα από αυτή την 3D εκπομπή, και τα πολύχρωμα σχήματα και αντικείμενα ενισχύουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών. (3 λεπτά) (Ηλικία: 2)







Bo on the Go! (2007)
"Η Μπο Ταξιδεύει"
★★★★★★☆☆☆☆ 
Σε αυτή τη διαδραστική καναδική σειρά κινουμένων σχεδίων, η Μπο ένα δραστήριο κορίτσι με απίθανη ενέργεια και ο καλύτερος της φίλος, ένας μικρός πράσινος δράκος, προτρέπουν τα παιδιά να κινηθούν και να συμμετάσχουν ενεργά στις πολύχρωμες, φανταστικές περιπέτειες τους. (22 λεπτά) (Ηλικία: 2+)




 The Backyardigans (2004) 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Παραγωγή του Νick Jr.'s, τμήματος του Nickelodeon που εξειδικεύεται σε προσχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Εκπαιδευτικές μουσικές περιπέτειες πέντε υπέροχων φίλων.(25 λεπτά) (Ηλικία: 2+)






Barney (1992)
"Μπάρνυ ο Δεινόσαυρος"
★★★★★★☆☆☆☆ 
Τα 268 επεισόδια παρουσιάζουν τον Μπάρνυ, έναν μοβ ανθρωπόμορφο Τυραννόσαυρο Ρεξ μαζί με μια μεγάλη παρέα παιδιών και άλλων δεινοσαύρων να μεταφέρει εκπαιδευτικά μηνύματα μέσα από τραγούδια και σύντομα χορευτικά με μια φιλική, πάντα αισιόδοξη στάση. (30 λεπτά) (Ηλικία: 2)




Muzzy in Gondoland (1987) 
"Ο Μάζι στην Γκοντολάντ" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ένας μεγάλος πράσινος εξωγήινος που ονομάζεται Μάζι επισκέπτεται τη Γη και συναντά τον Μπομπ, έναν κηπουρό ο οποίος εργάζεται στο παλάτι της Γκόντολάντ. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών από το BBC, που χρησιμοποιήθηκε από πολλά φροντιστήρια αγγλικών στην Ελλάδα τη δεκαετία του 90.  (14 λεπτά) (Ηλικία: 4+)