Ξενοδοχείο για Τέρατα (2012 - 2015)

Ξενοδοχείο για Τέρατα (2012 - 2015)


Ξενοδοχείο για Τέρατα (2012 - 2015)
Η σειρά ταινιών "Ξενοδοχείο για Τέρατα", από τη Sony Pictures Animation και τον δημιουργό των επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών κινουμένων σχεδίων "Τζακ ο Σαμουράι" και "Το Εργαστήριο του Ντέξτερ", αποτελείται από δύο κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους, και μια ταινία μικρού μήκους.

Τα παιδιά που είναι ακόμα πολύ μικρά για να απολαύσουν πιο σκοτεινές παιδικές ταινίες με τέρατα όπως Το Τερατόσπιτο (2006) και ParaNorman, μια Μεταφυσική Ιστορία (2002), θα διασκεδάσουν ιδιαίτερα με το πόσο αβλαβή είναι τα τέρατα (εκτός από την περιστασιακή οργή ​​στο πρόσωπο του Κόμη Δράκουλα) και με το πόσο γλυκιά είναι η σχέση μεταξύ του Δράκουλα και της νεαρής του κόρης (μόλις 118 ετών), Μέιβις.

Σκηνοθέτης: Γκέντι Ταρτακόφσκι
Ηθοποιοί:  Άνταμ Σάντλερ, Σελένα Γκομέζ, Στιβ Μπουσέμι, Κέβιν Τζέιμς, Ντέιβιντ Σπέιντ, Μελ Μπρουκς



Οι Καλύτερες Παιδικές Ταινίες Ξενοδοχείο για ΤέραταHotel Transylvania (2012)
"Ξενοδοχείο για Τέρατα
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Δράκουλας χτίζει στην Τρανσιλβανία έναν πύργο-πολυτελές θέρετρο για όλα τα τέρατα, κρύβοντας την ύπαρξή του από τους ανθρώπους. Στη γιορτή των γενεθλίων της κόρης του όμως ένας νεαρός ταξιδιώτης εμφανίζεται από το πουθενά. (91 λεπτά) (Ηλικία: 7+)







Hotel Transylvania 2 (2015)  
"Ξενοδοχείο για Τέρατα 2
☆☆☆☆☆☆
Όταν ο παλαιών αρχών βρυκόλακας Βλαντ, καταφτάνει στον πύργο για μια απρογραμμάτιστη οικογενειακή συγκέντρωση, το ξενοδοχείο για τέρατα θα γίνει το πεδίο μάχης μεταξύ του παλιού και του καινούριου. (91 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
 







Goodnight Mr. Foot (2012)
"Καλυνύχτα κ. Φουτ
★★★★★★☆☆☆☆
Σε αυτή την παραδοσιακά σχεδιασμένη στο χέρι ταινία μικρού μήκους, η οποία διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας "Ξενοδοχείο για Τέρατα", βλέπουμε τη διαμονή του Μπιγκφουτ διαταράσσεται συνεχώς από μία υπερβολικά ενθουσιώδη υπηρέτρια μάγισσα. (9 λεπτά) (Ηλικία: 7+)








Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Ξενοδοχείο για Τέρατα (2012):



Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 (2015):