Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας (2010 - 2014)


Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας (2010 - 2014)

 

Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας (2010)
Η σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας" από την DreamWorks Animation αποτελείται έως τώρα από δύο ταινίες μεγάλου μήκους, με μια τρίτη υπό παραγωγή και αναμενόμενη κυκλοφορία το 2018.

Χάρη στους θαρραλέους πρωταγωνιστές, την παρουσία ισχυρών γυναικείων χαρακτήρων, τις στοργικές σχέσεις γονέων-παιδιών, και την πληθώρα θετικών μηνυμάτων για το δεσμό μεταξύ ανθρώπων και ζώων, αυτή η σειρά επικών περιπετειών είναι κάτι που πρέπει να δει και θα απολαύσει ολόκληρη η οικογένεια.

Σκηνοθέτες: Κρις Σάντερς, Ντιν ΝτεΜπλουά
Ηθοποιοί: Τζέι Μπαρουσέλ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζεράρντ Μπάτλερ, Τζόνα Χιλ, Κρίστεν Γουίγκ, Ντέιβιντ Τέναντ Οι Καλύτερες Ταινίες για Παιδιά Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σαςHow to Train Your Dragon (2010)
"Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας"  
★★★★★★★★★☆
Ένας νεαρός Βίκινγκ τολμά να πάρει υπό την προστασία του και να εκπαιδεύσει έναν τραυματισμένο δράκο και μέσα από την αναπάντεχη φιλία τους ανακαλύπτει έναν νέο, καλύτερο τρόπο ζωής. Μια καταπληκτική προσθήκη στη λίστα των 3d movies. (98 λεπτά) (Ηλικία: 7+)Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2 How to Train Your Dragon 2 (2014)
"Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2"  
★★★★★★★★★☆
Είναι σπάνιο να αγαπήσεις ένα sequel όσο το πρωτότυπο, αλλά με εκθαμβωτικά γραφικά και ένα σενάριο με συναρπαστικά δραματικό βάθος, και βέβαια εκπληκτικές 3-D ακολουθίες, Το Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο 2 σας πετά όσο ψηλά σας μετέφερε και το πρώτο. (98 λεπτά) (Ηλικία: 7+)Δείτε επίσης 10 απίθανα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τις ταινίες

 

10 Πράγματα που Δεν Γνωρίζατε για τις Ταινίες "Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας"Η αγαπημένη σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων "How to Train Your Dragon" της DreamWorks Studios αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν ξέρει κανείς αυτές τις συναρπαστικές λεπτομέρειες, καμέο εμφανίσεις και απίθανες πληροφορίες για τη δημιουργία και την παραγωγή της!  Περισσότερα...

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας (2010):
Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2 (2014):