Πάντινγκτον 2 (2017)

Πάντινγκτον 2 (2017)

 


Paddington 2 (2017)
☆☆☆☆☆☆☆
Ο Πάντινγκτον βρίσκει ένα μοναδικό βιβλίο στο παλαιοπωλείο του κυρίου Γκρούμπερ, το οποίο επιθυμεί να δωρίσει στη θεία του τη Λούσι για τα 100ά γενέθλιά της. Ο ευγενικός αρκούδος εκτελεί διάφορες εργασίες για να μπορέσει να το αγοράσει, όμως κάποιος κλέβει το βιβλίο και εναπόκειται σε αυτόν και την οικογένεια Μπράουν να συλλάβουν τον κλέφτη.
ΣκηνοθέτεςΠολ Κινγκ  
Ηθοποιοί: Μπεν Γουίσοου, Χιου Γκραντ, Μπρένταν Γκλίσον, Χιου Μπόνεβιλ, Σάλι Χόκινς, Τζούλι Γουόλτερς, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Ιμέλντα ΣτόντονH 1η κινηματογραφική συνέχεια της επιτυχημένης Βρετανικής ταινίας Πάντινγκτον (2014), αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βάσίλειο στις 10 Νοεμβρίου.

Οι ηθοποιοί Μπεν Γουίσοου, Χιου Γκραντ και Τζιμ Μπρόντμπεντ συμμετείχαν και οι τρεις στην ταινία των αδελφών Γουακόφσκι, Cloud Atlas (2012), ενώ οι ηθοποιοί Μπρένταν Γκλίσον, Τζούλι Γουόλτερς, Τζιμ Μπρόντμπεντ και Ιμέλντα Στόντον εμφανίστηκαν στις ταινίες της σειράς Χάρι Πότερ.


Προηγούμενη Ταινία:


"Πάντινγκτον"
★★★★★★☆☆  
Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. (95 λεπτά) (Ηλικία: 8+) Περισσότερα...

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Πάντινγκτον 2 (2017):