Πίνατς: Η Ταινία (2015)Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία (2015)

Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία (2015)


The Peanuts Movie (2015)
"Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία"
★★★★★★★☆☆☆
Ο Σνούπι ξεκινά τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, όταν ο ίδιος και η ομάδα του καταλαμβάνουν τους ουρανούς για να καταδιώξουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους, ενώ παράλληλα ο καλύτερος του φίλος, ο Τσάρλυ Μπράουν, ξεκινά τη δική του επική αποστολή πίσω στο σπίτι. (98 λεπτά) (Ηλικία: 4+) 
Σκηνοθεσία: Στιβ Μαρτίνο
Ηθοποιοί: Φρανσέσκα Καπάλντι, Νόα Σναπ, Βένους Σούλθις, Μάριελ Σιτς


Στις 6 Νοεμβρίου 2015 τιμώντας την 65η επέτειο της κυκλοφορίας του κόμικ, ο Τσάρλι Μπράουν, ο Σνούπι, η Λούσι, ο Λάινους και η υπόλοιπη αγαπημένη συμμορία πραγματοποίησαν το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς καθώς κατόρθωσε, χάρη στην τελευταίας τεχνολογίας τεχνική 3D animation, να δημιουργήσει μια σύγχρονη, δροσερή ατμόσφαιρα διατηρώντας άθικτο το κλασικό πνεύμα της σειράς.


Τηλεοπτική Σειρά:

The Charlie Brown and Snoopy Show (1983) 
"Τσάρλι Μπράουν και Σνούπι" 
★★★★★★★★★☆
Ξεκαρδιστικές αλλά και συγκινητικές ταυτόχρονα, οι ιστορίες του Σνούπι, του Τσάρλι Μπράουν και της υπόλοιπης παρέας των Πίνατς. Παλιά και αγαπημένα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 80. (23 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Μικρού Μήκους:

A Charlie Brown Christmas (1965)
"Tα Χριστούγεννα του Tσάρλι Mπράουν" 
★★★★★★★★★★
Απογοητευμένος από την εμπορευματοποίηση που βλέπει γύρω του, ο Τσάρλι Μπράουν προσπαθεί να βρει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Μια κλασική ταινία άρρηκτα και πανέμορφα συνδεδεμένη με την περίοδο των γιορτών, καθώς ο Τσάρλι, ο Λάινους, η Λούσι, η Σάρα και ο Σνούπι εξερευνούν και διδάσκουν τι στα αλήθεια σημαίνει χριστουγεννιάτικο πνεύμα. (25 λεπτά) (Ηλικία: 3+)