Πίνατς: Η Ταινία (2015)

Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία (2015)


Πίνατς, η Ταινία (2015)


Στις 6 Νοεμβρίου του 2015 τιμώντας την 65η επέτειο της κυκλοφορίας του κόμικ, ο Τσάρλι Μπράουν, ο Σνούπι, η Λούσι, ο Λάινους και η υπόλοιπη αγαπημένη συμμορία έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς καθώς κατόρθωσε, χάρη στην τελευταίας τεχνολογίας τεχνική 3D animation, να δημιουργήσει μια σύγχρονη, δροσερή ατμόσφαιρα διατηρώντας άθικτο το κλασικό πνεύμα της σειράς.Οι Καλύτερες Οικογενειακές Ταινίες του 2015 Πίνατς, η Ταινία The Peanuts Movie (2015)
"Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία"
★★★★★★★☆☆
Ο Σνούπι ξεκινά τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, όταν ο ίδιος και η ομάδα του καταλάβουν τους ουρανούς για να καταδιώξουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους, ενώ παράλληλα ο καλύτερος του φίλος, ο Τσάρλυ Μπράουν, ξεκινά τη δική του επική αποστολή πίσω στο σπίτι. (98 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Σκηνοθέτης: Στιβ Μαρτίνο
Ηθοποιοί: Φρανσέσκα Καπάλντι, Νόα Σναπ, Βένους Σούλθις, Μάριελ Σιτς

The Charlie Brown and Snoopy Show (1983) 
"Τσάρλι Μπράουν και Σνούπι 
★★★★★★★★★☆
Ξεκαρδιστικές αλλά και συγκινητικές ταυτόχρονα, οι ιστορίες του Σνούπι, του Τσάρλι Μπράουν και της υπόλοιπης παρέας των Πίνατς. Παλιά και αγαπημένα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 80. (23 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
A Charlie Brown Christmas (1965)
"Tα Χριστούγεννα του Tσάρλι Mπράουν"   
★★★★★★★★★★
Απογοητευμένος από την εμπορευματοποίηση που βλέπει γύρω του, ο Τσάρλι Μπράουν προσπαθεί να βρει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.  Μια κλασική ταινία άρρηκτα και πανέμορφα συνδεδεμένη με την περίοδο των γιορτών, καθώς ο Τσάρλι, ο Λάινους, η Λούσι, η Σάρα και ο Σνούπι εξερευνούν και διδάσκουν τι στα αλήθεια σημαίνει χριστουγεννιάτικο πνεύμα. (25 λεπτά) (Ηλικία: 3+)

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία