Ντένις, ο Τρομερός (1986)Ντένις, ο Τρομερός (1993)

Ντένις, ο Τρομερός (1986)


Dennis the Menace (1993)
"Ντένις, ο Τρομερός" 
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Οι περιπέτειες του αγαπημένου μικρού, ξανθού μπόμπιρα, που αναστατώνει τη ζωή του γείτονά του κύριου Γουίλσον. (94 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Σκηνοθεσία: Νικ Καστλ
Ηθοποιοί: Γουόλτερ Ματάου, Μέισον Γκαμπλ, Κρίστοφερ Λόιντ, Τζόαν Πλόουραιτ, Λία Τόμσον
Η σειρά "Ντένις, ο Τρομερός", αποτελείται από μία κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους, μία συνέχεια η οποία κυκλοφόρησε απευθείας σε βίντεο, και μία τηλεοπτική σειρά.

Μια κωμική ταινία γεμάτη σκανταλιές και αταξίες, η οποία απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα παιδιά. Το σενάριο είναι απλοϊκό όμως τόσο ο Γουόλτερ Ματάου στον ρόλο του ηλικιωμένου κυρίου Γουίλσον όσο και ο Μέισον Γκαμπλ στον ρόλο του 5χρονου Ντένις κερδίζουν τις εντυπώσεις και αναπληρώνουν οποιαδήποτε μειονεκτήματα με την εκπληκτική μεταξύ τους χημεία.


Συνέχεια:
  
Dennis the Menace Strikes Again (1998)
"Ο Ντένις ο Τρομερός Ξαναχτυπά" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Την ημέρα των γενεθλίων του κυρίου Γουίλσον, ο Ντένις Κέτσαμ αποφασίζει να τον βοηθήσει να περάσει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα γίνεται. (71 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Σκηνοθεσία: Τσαρλς Κανγκάνις
Ηθοποιοί: Τζάστιν Κούπερ, Ντον Ρικλς, Μπέτι Γουάιτ
Τηλεοπτική Σειρά:

Dennis the Menace (1986)
"Ντένις Ο Τρομερός" 
★★★★★★★☆☆☆ 
Ο ξανθός μπόμπιρας κάνει τη μια σκανταλιά πίσω πίσω από την άλλη στο κλασσικό και αγαπημένο καρτούν από την δεκαετία του 80. Θύμα του, ο γείτονάς του, ο ηλικιωμένος Κύριος Γουίλσον. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)