Ντένις, ο Τρομερός (1986-1998)

Ντένις, ο Τρομερός (1986-1998)

Ντένις, ο Τρομερός (1986-1998)

Η σειρά "Ντένις, ο Τρομερός", αποτελείται από μία κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους, μία συνέχεια η οποία κυκλοφόρησε απευθείας σε βίντεο, και μία τηλεοπτική σειρά.

Μια κωμική ταινία γεμάτη σκανταλιές και αταξίες, η οποία απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα παιδιά. Το σενάριο είναι απλοϊκό όμως τόσο ο Γουόλτερ Ματάου στον ρόλο του ηλικιωμένου κυρίου Γουίλσον όσο και ο Μέισον Γκαμπλ στον ρόλο του 5χρονου Ντένις κερδίζουν τις εντυπώσεις και αναπληρώνουν οποιαδήποτε μειονεκτήματα με την εκπληκτική μεταξύ τους χημεία.

  

Οι Καλύτερες Παιδικές Ταινίες Ντένις, ο Τρομερός Dennis the Menace (1993)
"Ντένις, ο Τρομερός
★★★★★★☆☆☆☆
Οι περιπέτειες του αγαπημένου μικρού, ξανθού μπόμπιρα, που αναστατώνει τη ζωή του γείτονά του κύριου Γουίλσον. (94 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Σκηνοθέτης: Νικ Καστλ
Ηθοποιοί: Γουόλτερ Ματάου, Μέισον Γκαμπλ, Κρίστοφερ Λόιντ, Τζόαν Πλόουραιτ, Λία Τόμσον


Ο Ντένις ο Τρομερός Ξαναχτυπά Dennis the Menace Strikes Again (1998)
"Ο Ντένις ο Τρομερός Ξαναχτυπά
★★★★★☆☆☆☆
Την ημέρα των γενεθλίων του κυρίου Γουίλσον, ο Ντένις Κέτσαμ αποφασίζει να τον βοηθήσει να περάσει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα γίνεται... (71 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Σκηνοθέτης: Τσαρλς Κανγκάνις
Ηθοποιοί: Τζάστιν Κούπερ, Ντον Ρικλς, Μπέτι Γουάιτ


Dennis the Menace (1986)
"Ντένις Ο Τρομερός"   
★★★★★★★☆☆☆
Ο ξανθός μπόμπιρας κάνει τη μια σκανταλιά πίσω πίσω από την άλλη στο κλασσικό και αγαπημένο καρτούν από την δεκαετία του 80. Θύμα του, ο γείτονάς του, ο ηλικιωμένος Κύριος Γουίλσον. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας: