Βρέχει Κεφτέδες (2009)Βρέχει Κεφτέδες (2009)

Βρέχει Κεφτέδες (2009)


Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)
"Βρέχει Κεφτέδες" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο φιλόδοξος εφευρέτης Φλιντ Λόκγουντ κάνει ευτυχισμένη τη μικρή του πόλη βρίσκοντας τον τρόπο ώστε ο ουρανός να βρέχει φαγητά. Γίνεται διάσημος, αλλά μαζί με τους τουρίστες καταφθάνει και η κακοκαιρία. Μια ακόμα ταινία στη λίστα 3d movies, που βασίζεται σε ομώνυμα παιδικά βιβλία. (90 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Σκηνοθεσία: Φιλ Λόρντ, Κρις Μίλερ
Ηθοποιοί: Μπιλ Χέιντερ, Άννα Φάρις, Νάιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέιμς Κάαν, Μπρους Κάμπελ, Άντι Σάμπεργκ, Μπέντζαμιν Μπρατ, Αλ Ρόκερ

Η σειρά ταινιών "Βρέχει Κεφτέδες" παραγωγής των στούντιο της Sony Pictures Animation, αποτελείται από δύο κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους, και μια τηλεοπτική σειρά που βρίσκεται υπό παραγωγή και θα εκτυλίσσεται πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακά ζωντανή προσαρμογή της αγαπημένης σειράς βιβλίων από τη συγγραφέα Τζούντι Μπάρετ και τον εικονογράφο Ρον Μπάρετ, η οποία γεμίζει τις οθόνες μας με περίεργες εφευρέσεις και πολύχρωμα γραφικά.


Συνέχεια:
  

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)
"Βρέχει Κεφτέδες 2" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Φλιντ Λόκγουντ εργάζεται πλέον μαζί με το είδωλό του, τον εφευρέτη Τσέστερ Βι, και δουλεύει ανάμεσα στους σπουδαιότερους επιστήμονες. Όταν όμως μαθαίνει πως η διάσημη μηχανή του συνεχίζει να λειτουργεί και να δημιουργεί μεταλλαγμένα υβρίδια ζώων και τροφίμων, ξεκινάει μια νέα περιπέτεια για να τη βρει και να τη σταματήσει. (95 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Σκηνοθεσία: Κόντι Κάμερον, Κρις Περν
Ηθοποιοί: Μπιλ Χέιντερ, Άννα Φάρις, Νάιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέιμς Κάαν, Μπρους Κάμπελ, Άντι Σάμπεργκ, Μπέντζαμιν Μπρατ, Αλ Ρόκερ