Τα Στρουμφάκια (2011)Τα Στρουμφάκια (2011)

Τα Στρουμφάκια (2011)


The Smurfs (2011)
"Τα Στρουμφάκια"
★★★★★★☆☆☆☆
Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον Δρακουμέλ που έχει μόλις ανακαλύψει το στουμφοχωριό, τα αγαπημένα μπλε πλασματάκια βρίσκονται στο κέντρο της Νέας Υόρκης. (103 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Σκηνοθέτης: Ράζα Γκόσνελ
Ηθοποιοί: Χανκ Αζάρια, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέιμα Μέις, Τζοναθαν Γουίντερς, Κέιτι Πέρι, Κριστίνα Ρίτσι, Μπρένταν Γκλίσον, Σοφία Βεργκάρα


Η σειρά ταινιών Στρουμφάκια αποτελείται από 2 κωμικές ταινίες κινουμένων σχεδίων με ζωντανούς ηθοποιούς, βασισμένες στη σειρά κόμικς με τον ίδιο τίτλο, που δημιουργήθηκε από τον βέλγο συγγραφέα και εικονογράφο Peyo και από την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1980.

Οι ταινίες αποτελούν χαριτωμένες περιπέτειες, με πληθώρα κωμικών στοιχείων, τα οποία απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στα μικρά παιδιά. Τα Στρουμφάκια έχουν αναμφισβήτητα ένα ταλαντούχο καστ ηθοποιών, και τα παιδιά θα μπορούν να αποκομίσουν μερικά θετικά μηνύματα για την ομαδική εργασία και την αυτοπεποίθηση, οι πιθανότητες όμως είναι ότι απλώς θα γελάσουν με τα ανόητα παθήματα και αστεία. 

Συνέχεια:

The Smurfs 2 (2013)
"Τα Στρουμφάκια 2"
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Δρακουμέλ απάγει τη Στρουμφίτα και προσπαθεί να της κλέψει το πολύτιμο ξόρκι των Στρουμφ. O Μπαμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους φίλους τους από τη Νέα Υόρκη, και ταξιδεύουν μέχρι την Πόλη του Φωτός για να τον σταματήσουν. (103 λεπτά) (Ηλικία: 6+) 
Επόμενη Ταινία:

Smurfs: The Lost Village (2017)
"Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό" 
★★★★★★☆☆☆☆
Όταν ο κακός μάγος Gargamel (Δρακουμέλ) επιχειρεί να βρει το χαμένο χωριό μιας άγνωστης φυλής Στρουμφ, η Smurfette (Στρουμφίτα) αναλαμβάνει να προειδοποιήσει τα μυστηριώδη Στρουφάκια που ζουν εκεί. Στην αποστολή της, τη συνοδεύουν ο Clumsy (Σκουντούφλης), ο Brainy (Σπιρτούλης) και ο Hefty (Προκόπης), οι οποίοι διασχίζοντας το Απαγορευμένο Δάσος, έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο από παράξενα φυτά, έντομα και ζώα, αντιμετωπίζουν κινδύνους και γνωρίζουν νέους φίλους. (91 λεπτά) (Ηλικία: 6+) Περισσότερα...