Τα Στρουμφάκια (2011-2013)

Τα Στρουμφάκια (2011-2013)

 

 Τα Στρουμφάκια (2011-2013)
Η σειρά ταινιών Στρουμφάκια αποτελείται από 2 κωμικές ταινίες κινουμένων σχεδίων με ζωντανούς ηθοποιούς, βασισμένες στη σειρά κόμικς με τον ίδιο τίτλο, που δημιουργήθηκε από τον βέλγο συγγραφέα και εικονογράφο Peyo και από την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1980.
Μια επανεκκίνηση αποκλειστικά σε μορφή animation, με τίτλο Get Smurfy είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το 2017, με τον Κέλι Άσμπουρι (Σρεκ 2, Ζουμπαίος και Ιουλιέτα) να υπογράφει τη σκηνοθεσία και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Μάντι Πατίνκιν (Μπαμπα-Στρουμφ), Ντέμι Λοβάτο (Στρουμφίτα) και Ρέιν Γουίλσον (Δρακουμέλ).

Οι ταινίες αποτελούν χαριτωμένες περιπέτειες, με πληθώρα κωμικών στοιχείων, τα οποία απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στα μικρά παιδιά. Τα Στρουμφάκια έχουν αναμφισβήτητα ένα ταλαντούχο καστ ηθοποιών, και τα παιδιά θα μπορούν να αποκομίσουν μερικά θετικά μηνύματα για την ομαδική εργασία και την αυτοπεποίθηση, οι πιθανότητες όμως είναι ότι απλώς θα γελάσουν με τα ανόητα παθήματα και αστεία.

Σκηνοθέτης: Ράζα Γκόσνελ
Ηθοποιοί: Χανκ Αζάρια, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέιμα Μέις, Τζοναθαν Γουίντερς, Κέιτι Πέρι, Κριστίνα Ρίτσι, Μπρένταν Γκλίσον, Σοφία ΒεργκάραΟι Καλύτερες Ταινίες για Παιδιά Τα ΣτρουμφάκιαThe Smurfs (2011)
"Τα Στρουμφάκια"
★★★★★★☆☆☆☆  
Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον Δρακουμέλ που έχει μόλις ανακαλύψει το στουμφοχωριό, τα αγαπημένα μπλε πλασματάκια βρίσκονται στο κέντρο της Νέας Υόρκης. (103 λεπτά) (Ηλικία: 6+) 
Οι Καλύτερες Ταινίες για Παιδιά 2013 Τα Στρουμφάκια 2The Smurfs 2 (2013)
"Τα Στρουμφάκια 2"
★★★★★★☆☆☆☆  
Ο Δρακουμέλ απάγει τη Στρουμφίτα και προσπαθεί να της κλέψει το πολύτιμο ξόρκι των Στρουμφ. O Μπαμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους φίλους τους από τη Νέα Υόρκη, και ταξιδεύουν μέχρι την Πόλη του Φωτός για να τον σταματήσουν. (105 λεπτά) (Ηλικία: 6+)


Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Τα Στρουμφάκια (2011):
Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Τα Στρουμφάκια 2 (2013):