Παράξενη Μαγεία (2015)

Παράξενη Μαγεία (2015)

 

Παράξενη Μαγεία (2015)
Η Παράξενη Μαγεία είναι ένα περιπετειώδες μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων, το οποίο βασίζει την έμπνευσή του στο "Όνειρο Θερινής Νυκτός" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Τα θέματα που πραγματεύεται εστιάζουν στην ιδέα ότι η αγάπη πρέπει να βασίζεται σε βαθύτερα πράγματα από την εμφάνιση, και δεν πρέπει να κάνουμε υποθέσεις για τον άλλο με βάση το μέγεθος ή την ομορφιά του.

Η ταινία προσπαθεί πολύ σκληρά να είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα (ρομαντική κομεντί, περιπέτεια, μιούζικαλ, παραμύθι), όμως στο τέλος υστερεί στον βασικό σκοπό της, ο οποίος είναι να κερδίσει την προσοχή του θεατή.

Παρά τα ομολογουμένως σημαντικά και όμορφα μηνύματα και τις εκπληκτικές επιλογές στη μουσική επένδυση, η Παράξενη Μαγεία είναι μια παράξενη ιστορία που δύσκολα θα βρει μια θέση στις καρδιές των παιδιών.

Σκηνοθέτης: Γκάρι Ρίντστρομ
Ηθοποιοί: Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Ελάιζα Κέλει, Κριστίν Τσενογουέθ, Μάγια ΡούντολφΟι Καλύτερες Οικογενειακές Ταινίες του 2015 Παράξενη ΜαγείαStrange Magic (2015)
"Παράξενη Μαγεία" 
★★★★★★☆☆☆ 
Ο Τζορτζ Λούκας εμπνέεται από το "Όνειρο Θερινής Νυκτός" του Σαίξπηρ, και παρουσιάζει ξωτικά, νεράιδες, καλικάντζαρους και άλλα περίεργα όντα σε απίθανες περιπέτειες και μάχες για ένα ισχυρό μαγικό φίλτρο. (99 λεπτά) (Ηλικία: 6+)Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Παράξενη Μαγεία (2015):