Λίζι Μαγκουάιρ: Ποπ Σταρ (2003)Λίζι Μαγκουάιρ: Ποπ Σταρ (2003)

Λίζι Μαγκουάιρ: Ποπ Σταρ (2003)


The Lizzie McGuire Movie (2003)
"Ποπ Σταρ"
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Η Λίζι και οι συμμαθητές της ανυπομονούν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ιταλία. Φτάνοντας, η Λίζι θα γνωρίσει τον Πάολο, έναν δημοφιλή τραγουδιστή, που της προτείνει να γίνει παρτενέρ του. Από απλή τινέϊτζερ, η Λίζι μεταμορφώνεται σε εκρηκτική ποπ σταρ και ερωτεύεται τον γοητευτικό Πάολο. Όλα όμως ανατρέπονται, όταν εμφανίζεται η αληθινή παρτενέρ και αγαπημένη του Πάολο. (94 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Σκηνοθεσία: Τζιμ Φολ
Ηθοποιοί: Χίλαρι Νταφ, Άνταμ Λάμπεργκ, Ρόμπερτ Καραντάιν

Οι νεαρές φίλες της τηλεοπτικής σειράς Λίζι Μαγκουάιρ είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν αυτήν την ευχάριστη κωμωδία για κορίτσια, κατά τη διάρκεια της οποίας η Λίζι γίνεται το αντικείμενο θαυμασμού ενός όμορφου διεθνή ποπ σταρ, παίρνει ένα εντυπωσιακό makeover, δοκιμάζει πολλά ​​ρούχα, θριαμβεύει της κακιάς και δημοφιλούς νέμεσης της, και έχει την ευκαιρία να μετατραπεί σε σούπερ σταρ με όλους της τους φίλους και την οικογένειά της στο ακροατήριο.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για κανονική ταινία αλλά για ένα 90λεπτο επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής του Disney Channel, η οποία εν μέρει γυρίστηκε στη Ρώμη. Όμως, είναι μια όμορφη, ευχάριστη και ανώδυνη ιστορία που θα κάνει τα κορίτσια να γελάσουν και να διασκεδάσουν με την αγαπημένη τους ηρωίδα.