Ταινίες Χάρι ΠότερΧάρι Πότερ (2001-2011)

 

 Χάρι Πότερ (2001-2011)
Η σειρά Χάρι Πότερ έρχεται στη ζωή μέσα από οκτώ "μαγικές" ταινίες. Μία επική σειρά με περιπέτειες, μαγεία, δράση, φιλία, και ... Κουίντιτς. Ακολουθώντας τα βιβλία της Rowling, οι ταινίες γίνονται σκοτεινότερες καθώς εξελίσσεται η σειρά οπότε φροντίστε οι μικροί σας θεατές να είναι έτοιμοι ηλικιακά πριν δουν το κάθε κεφάλαιο.

Σκηνοθέτες: Κρις Κολόμπους, Αλφόνσο Κουαρόν, Μάικ Νιούελ, Ντέιβιντ Γέιτς
Ηθοποιοί: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκριντ, Άλαν ΡίκμανΟι Καλύτερες Ταινίες για Παιδιά Χάρι Πότερ Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)
"Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος"  
★★★★★★★★★★
Ο Χάρι Πότερ, ένα αγόρι που μαθαίνει ότι είναι μάγος στα ενδέκατα γενέθλιά του και καλείται να φοιτήσει στη σχολή μαγείας Χόγκουαρτς (Ηλικία: 7+) 
Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
"Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά"  
★★★★★★★★★
Η ιστορία ακολουθεί τον Χάρι Πότερ στη δεύτερη σχολική χρονιά στο Χόγκουαρτς όπου ο Διάδοχος του Σαλαζάρ Σλίθεριν ανοίγει την Κάμαρα με τα Μυστικά, ελευθερώνοντας ένα μυθικό τέρας που πετρώνει τους μαθητές της σχολής (Ηλικία: 8+)   


Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
"Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν"  
★★★★★★★★★★
Ο Χάρι Πότερ στο τρίτο έτος του στο Χόγκουαρτς όπου πληροφορείται ότι ένας κρατούμενος με το όνομα Σείριος Μπλακ δραπέτευσε από τις φυλακές του Αζκαμπάν για να τον σκοτώσει. (Ηλικία: 10+)


 
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
"Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς"  
★★★★★★★★★
Στην τέταρτη χρονιά του στο Χόγκουαρτς, ο Χάρι Πότερ επιλέγεται από το Κύπελλο της Φωτιάς να πάρει μέρος στο Τρίαθλο Μαγείας, έναν πολύ επικίνδυνο διαγωνισμό. (Ηλικία: 12+) Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
"Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα"  
★★★★★★★★★
Την πέμπτη χρονιά του Χάρι στο Χόγκουαρτς ο Υπουργός Μαγείας αρνείται να πιστέψει την επιστροφή του Σκοτεινού Άρχοντα Βόλντεμορτ και διορίζει την αυστηρή Ντολόρες Άμπριτζ ως καθηγήτρια στη σχολή. (Ηλικία: 12+) Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
"Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ"  
★★★★★★★★★
Κατά τη διάρκεια της έκτης χρονιάς στο Χόγκουαρτς, ο Χάρι βρίσκει ένα βιβλίο "Ιδιοκτησία του Ημίαιμου Πρίγκιπα" και αρχίζει να μαθαίνει περισσότερα για το σκοτεινό παρελθόν του Άρχοντα Βόλντεμορτ. (Ηλικία: 12+) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)
"Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1"  
★★★★★★★★★
Σε έναν αγώνα με τον χρόνο, ο Χάρι αναζητά να βρει και να καταστρέψει τους πεμπτουσιωτές του Λόρδου Βόλντεμορτ και ανακαλύπτει τα τρία ισχυρότερα αντικείμενα του κόσμου της μαγείας. (Ηλικία: 12+) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)
"Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 2"  
★★★★★★★★★
Ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη συνεχίζουν να ψάχνουν τους υπόλοιπους Πεμπτουσιωτές, στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν τον Βόλντεμορτ ενώ εκείνος ετοιμάζεται να επιτεθεί στο Χόγκουαρτς. (Ηλικία: 12+)Δείτε επίσης τα 10 απίθανα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τις ταινίες

 

 10 Μαγικά Πράγματα που Δεν Γνωρίζατε για τις Ταινίες Χάρι ΠότερΗ αγαπημένη σειρά ταινιών "Χάρι Πότερ" έχει ίσως όσα κρυμμένα μυστικά έχει και το ίδιο το Χόγκουαρτς! Εδώ θα βρείτε τις πιο συναρπαστικές πληροφορίες για το καστ, την παραγωγή και την πορεία της ταινίας!  Περισσότερα...


Δείτε και τα 8 επίσημα trailers των ταινιών (2001-2011) στη σειρά, σε υψηλή ανάλυση: